![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu sunt de parere ca "doctrina" muceniciei e suficienta si poate cuprinde tot si sper(n-am studiat) ca se poate regasi in toate religiile, ca altfel n-am mai fi religie daca nu ma conduce la transcendenta. De aceea spuneam ca la un anumit moment(intr-o anume intrupare) fiecare va ajunge sa-L cunoasca pe Duhul Sfant, Care ii va descoperi pe Iisus Hristos(sau invers)... 1. De aceea și noi, având împrejurul nostru atâta nor de mărturii, să lepădăm orice povară și păcatul ce grabnic ne împresoară și să alergăm cu stăruință în lupta care ne stă înainte. 2. Cu ochii ațintiți asupra lui Iisus, începătorul și plinitorul credinței, Care, pentru bucuria pusă înainte-I, a suferit crucea, n-a ținut seama de ocara ei și a șezut de-a dreapta tronului lui Dumnezeu. 3. Luați aminte, dar, la Cel ce a răbdat de la păcătoși, asupra Sa, o atât de mare împotrivire, ca să nu vă lăsați osteniți, slăbind în sufletele voastre. 4. În lupta voastră cu păcatul, nu v-ați împotrivit încă până la sânge.(Evrei12,1-4)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 16:51:07 |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 12:55:05 |
|