![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Te rog frumos sa-ti revi. Nu te-am jignit, nu ti-am facut niciun rau. Nu am voie sa sustin pe un forum ortodox SCRIPTURA si teoria mea proprie PacMan3D-nD care e conform scripturii? Ba am voie si nu gresec deloc. De ce nu suporti sa am alta parere ca cei ce msustin sfericitatea pamantului sau teoria heliocentrica? Ce anume te face sa arunci atatea hule la adresa mea cu atata agresivitate. Ce ai domnule gpalama? Urmareste ca ti-am bolduit felul urat in care dialoghezi. Astea nu sunt argumente ci agresiuni, batjocuri la adresa mea. Daca tu nu pricepi ce scriu sau nu poti accepta sa citesti si eventual sa contrazici cu argumente serioase, intrun dialog serios, inseamna ca ai o patima idoleasca si nu vrei decat sa distrugi subiectul de discutie. Pe cine deranjeaza daca pamantul nu e sferic? Esti platit de ei? Ai interese directe incat ti-e frica sa nu-ti pierzi sustinatorii teoriei pamantului sferic? Nu ai adus niciun argument in favoarea teoriei pamantului sferic decat animatiile cu satelitii pe post de muste si pozele fabricate in photoshop si sustii ca tu ai vazut pamantul rotund. Ce sens are sa dialogam ca surzii si ca orbii? Practic felul tau de a dialoga este de a ma provoca sau a ma ispiti sa reactionez si au agresiv. N-am s-o fac pentru ca eu iubesc persoanele cu care stau de vorba si impreuna cu Domnul Hristos lupt nu cu sangele si trupul ci cu minciuna, rautatea (mea) si cu puterile demonilor din vazduhuri care ne taresc in ispita sa ne sinucidem provocand altora sinucidere. Deci dragul meu, te calmeaza si leapada invectivele cu care ma califici in fel si chip, pe care ti le-am bolduit ca sa-ti dai seama ce faci. Daca vrei sa discutam la subiect atunci rezuma-te la subiect si evita sa calomniezi si sa denigrezi persoana cu care dialoghezi. (Nu sunt nebun, nici sectant, nici nu sustin teoriile pamantului plat farfurie-moneda, nici teoriile altora, nici teorii sectante, nu sunt nici troll, nici nu distrug subiectul, nici nu debitez minciuni, teorii absurde, vise umede, nici obscurantist sau ateu sau pagan sau prost nu sunt. Sunt Crestin-Ortodox practicant ce se roaga, merge la biserica si asculta Liturghia, cred si in Cuvant, nu sunt sofer de tir ci sunt inginer electronist si informatician caci am terminat UTCluj sectia Electronica si Telecomunicatii in 1992 si am facut si cursuri de programare, am diploma si de analist programator, lucrez ca inginer de sistem in Cluj. Deci te rog termina cu jignirile si calomniile la adresa mea. Crezi ca ai putea?)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 22.01.2021 at 13:19:46. |
|
|