Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2021, 13:44:02
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
DOVADA FACTUALA pentru afirmatiile tale - altfel esti in decor.
Nu eu vin cu teorii ce contravin cu scriptura ci voi cei cu teoria pamantului sferic. Deci unde va sunt dovezile? Unde sunt textele scripturii care va confirma teoria? Unde este scris ca Pamantul si Marile este in Cer printre Stele si se invarte ca sfera sau glob in jurul axei sale si a Soarelui? NU ESTE SCRIS! Deci voi care negati Adevarul scripturistic ar trebui sa aduceti DOVEZI serioase si nu filmulete generate pe calculator sau poze editate in photoshop sau filme regizate de NASA la casa de filme Hollywood. Ok?

Citat:
Doar plimbi vorbe si dai linkuri, evitand confruntarea pe argument.
Din moment ce stau de vorba cu tine nu evit nimic. Teoria PacMan3D-nD e conform scripturii si e argumentul meu suprem (dupa Hristos). Cine o citeste isi da seama ca am dreptate. Toata practica si realitatea confirma Scripturile si Teoria MEA sustine Scripturile combatand teoriile erticilor si sectarilor deci privind orice din natura vei gasi o dovada CONCLUDENTA ca stiu ce vorbesc in teoria Mea PacMan3D-nD.

Citat:
Te rog dovada factuala altfel ramai in zona de discurs ordinar sectar !!!
Ti-am mai raspuns la cererea asta de dovezi de mii de ori. Voi ereticii, sectantii si oamenii lumesti sunteti datori sa aduceti dovezi ca teoria vostra cu pamantul sferic ce se invarte in jurul soarelui si a axei sale e valabila. Nu eu sunt dator sa aduc dovezi ci cel ce contrazice SCRIPTURA!.. adica tu care susti ca pamantul e sferic si se roteste in jurul soarelui. Nu eu trebuie sa-mi dovedesc nevinovatia ci tu care calci Scripturile! Eu nu-ti cer dovezi caci nu te acuz dar daca tu ma acuzi pe invers ca hotul care striga hotii atunci iata singur te-ai gasit vinovat si trebuie sa-ti dovedesti ca nu esti nici hot nici mincinos.

Citat:
Ortodoxia pe care o invoci nu procedeaza in felul asta.
Probabil ca ortodoxia procedeaza asa ca tine. Ca politicienii care in lipsa de argumente trec la calomnii, la denigrari si la atacuri la persoana ca sa distruga demnitatea divino umana a intrlocutorului, ca sa-l compromita. Asa actioneaza infiltratii de la securitate in randurile credinciosilor nicidecum ortodoxia. E buna poanta asta sa invoci tu cum procedeaza ortodoxia.

Citat:
Iar daca ma acuzi de invective si restul eu te acuz de nebunie pentru ca este nebunie cat timp nu poti aduce dovada factuala, dovada zero sa afirmi ceva.
Nu te acuz de nimic, ortodoxul nu cauta sa judece pe nimeni caci a Domnului este Judecata. Textele iti apartin deci ele te osandesc, sunt faptele tale. Eu daca nu te superi, te iert, caci mi-e drag sa dialoghez cu cineva care are asa o ”patima” frumoasa pentru acest subiect.

Citat:
Din nou eviti confruntarae si deschizi subiecte pe langa - in fapt tu calomniezi pentru ca nu poti aduce nici o dovada.

Si eviti de 10 posturi sa aduci o dovada factuala.
Cred ca ti-am raspuns. Dar rept daca nu poti pricepe.
Ti se pare ca te evit? Ti se pare ca evit sa-ti raspund? Nu pricepi ca nu evit discutia din moment ce discut la nesfarsit cu oricine pe acest subiect caci sunt in tema, cunosc Adevarul, nu ma poate intoarce nimeni ca pe prost, ca pe naiv. NU MA MAI FA SECTAR! Sunt crestin, sunt ortodox! Iar minciunile afirmate despre interlocutor nu pot sa tina de argument pe subiect. Eu sunt ortodoxul veritabil care sustine Scripturile nu tu. Tu esti cel ce eviti dovezile, raspunsurile, discutia cerand sa fac afirmatii mincinoase pe care le astepti dumneata caci altfel susti ca evit raspunsul.

Raspunsul e clar: Pamantul nu e sferic, Pamamntul nu e o planeta, Pamantul nu se roteste in jurul Soarelui si nici in jurul axei Sale. Dovediti voi teoria voastra aberanta. Scriptura nu sustine asa ceva caci ai fi gasit scris ceva de genul la Facerea: ”Domnul a zis sa se invarta Pamantul in jurul Soarelui si a pus pe Cer Luminatorul Cel Mare si Luminatorul cel Mic (Soarele si Luna) si globul de pamant cu marile care s-au adunat ca sa se invarta Pamantul in jurul Soarelui si in jurul axei Sale. Si asa a fost si a fost o seara si o dimineata ziua 3-a” NU ESTE SCRIS asa ceva in scripturi. Deci voi care sustineti minciuna ar trebui sa veniti cu probe, cu dovezi, voi ar trebui sa nu evitati raspunsul.

Defapt eu ar trebui sa va cer probe si voi n-aveti cum sa le aduceti si evitati raspunsul caci eu sunt ortodoxul si eu sustin scriptura si voi sunteti lupii sectanti si eretici imbracati in haine de oi ortodoxe. N-am dreptate?

Citat:
Dovada factuala te rog, altfel doar faci scandal cu prostii de tipul pamantul e plat
Tot eu fac scandal? Iar minti despre mine? E clar, esti un fel de provocator securist infiltrat in ortodoxie. Cu asta se ocupau ei. Mergeau, te provocau sa zici ceva de Ceausescu, de comunism, de partid si te saltau si apoi te bateau sustinand ca ai facut scandal. Unii au ramas cu sechele, pe altii i-a omorat in bataie. Mult tupeu poti sa ai.

Citat:
Iti mai trebuie 10 posturi ca sa iti dai seama ca nu ai nici o dovada factuala ?
Ti-am raspuns. Citeste raspunsurile.

Citat:
Chiar nu ai ajuns singur la concluzia asta?

Chiar esti atat de nerusinat incat sa afirmi ca exista dovezi cand nu exista? Ortodoxia nu permite nerusinare asta....
Acum te-ai erijat sa ma elimini in numele ortodoxiei. Probabil atunci ca ortodoxia permite minciuna, calomnia, denigrarea, securismul, tupeul, atacul la persoana, acuzatiile cu orice, cu nebunia, cu sectarismul. Nu pricepi ca eu reprezint ORTODOXIA veritabila si nu tu? Tu neavand argumente apelezi la securisme, la exclusivisme, la tot felul de provocari, la frustrari, la iritatii. Nu poti sa revi la subiect si sa eviti sa ma califici in vreun fel?

Citat:
Esti de o nerusinare monumentala si ai tupeul sa acuzi pe altii? Afirmi numai ineptii si lucruri contrar ortodoxie si ai curasjul sa acuzi?
Hotul striga hotii. Nu-ti dai seama ca oricine poate sa citeasca? De ce crezi ca ai fi mai credibil? Ai vreo pila la ortodoxie? Arata-mi te rog unde te-am acuzat si judecat de ceva? Nu am spus in clar ca nu te acuz caci Domnul e cel ce Judeca? Oare nu am scris ca te iert? Tu ai misiune, tu o tii pe a ta ca sa scoti ca eu fac scandal. Ti-am bolduit faptele tale, nu eu te acuz ci ele te acuza. Eu te-am iertat caci nu eu ci tu ma tooooot jignesti la nesfarsit sperand ca din fumurile tale sa iasa foc. Nu ma supar. Sunt tharsit, sunt trecut prin viata. Ortodoxia ne invata sa rabdam. Deci calmeaza-te ca nu te acuza nimeni. Eu te-am iertat. Nu m-am suparat. Ma uit la Hristos si atunci si eu stiu ca trebuie sa rezist si sa marturisesc Adevarul.

Citat:
Adu dovada zero si apoi discutam mai departe...
Scriptura e o dovada pentru tine? Realitatea?
Dovada mea e teoria mea PacMan3D-nD ca sa nu se supere nimeni. Oare n-am voie sa emit teorii?
Daca ai citit teoria PacMan3D-nD spune-mi ce nu ti-e clar si iti aduc si dovezi si argumente care sa sustina teoria.
Nu am de ce sa aduc dovezi in sprijinul altor teorii. Eu nu sustin teoria pamantului farfurie sau moneda. Tu imi ceri sa aduc dovezi in sensul asta. Ti-am spus ca nu sustin teoriile lumii, nici teoria pamantului moneda-farfurie-pamant plat, nici taoria pamant sferic, nici geocentrismul, nici heliocentrismul, nici alte teorii gen miliarde de ani de la BigBang, nici milioane de km pana la stele, nici milioane de ani la datari cu izotopi radioactivi, nici alte teorii lumesti, vechi sau moderne.
Nu-mi mai cere dovezi decat daca ai nelamuriri dupa ce ai citit teoria PacMan3D-nD. Ok?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 22.01.2021 at 14:16:13.