Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2021, 12:06:56
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
Deci Pământul nu este nici plat nici glob ci într-un spațiu finit este o suprafață a unui nivel gros spre care cade apa din ambele sensuri de la o înălțime maximă finită. Odată trecută bariera înălțimii maxime finite de la care cad apa și corpurile se iese din stratul din proximitatea pământului și mărilor și se ajunge în zona de imponderabilitate, în stratul în care apa și corpurile se mișcă liber în Cer fără a fi supuse atracției între ele sau atracției ”gravitației” respectiv căderii accelerate pe pământ. Există însă forțe electromagnetice care fac să existe cicluri repetabile ale mișcăriilor soarelui, lunii și a stelelor existând atracții și respingeri.
Dragule nu te victimiza, nu am scos nimic din context, dupa cum bine vezi ti-am dat ditamai paragraful care este COMPLET INDEPENDENT CA LOGICA de restul - este o definite si o descriere complet indepedenta.

Din nou, vorbessti prostii te victimizezi si pozezi in milogeala argumentativa. Ia vezi mai bine paragraful respectiv sa vezi ca debitezi numai prostii in el.

Nu prea intelegi de fapt tu nimic din ce zici, de aia folosesti termeni confuzi...
Domnule draga se pare ca nu prea iti dai seama ce faci, stiu oboseala. Pai chiar nu ai sesizat diferenta dintre ce ai citat dumneata (partea bolduita de mine) si paragraful pe care l-am completat eu in postarea ta acolo unde m-ai citat? Uite aici ce ai citat dumneata. Sesizezi diferenta? Daca lasam citarea ta lasam posibilitatea sa nu se inteleaga clar ce am scris in teorie deoarece respectivul paragraf era concluziv recapitulativ si incepea cu DECI si daca o concluzie o citezi trunchiat atunci pot sa apara neclaritati. Tu asta ai vrut, sa scoti in evidenta ceva ce am scris unde nu intelegi suficient de clar.

Asa ca aici pe forum nu eu vorbesc prostii. Altii nu dam nume.

Nu mă milogesc la nimeni sa ma creada, nici macar la tine. Eu stiu si inteleg ce scriu, din Har, tu insa nu vrei sa crezi nu pentru ca nu poti intelege.

In citatul bolduit scos din context de tine e vorba de iesirea in spatiul cosmic când te ridici pe verticala. Mergand cu naveta spatiala in sus la un moment dat vei trece de inaltimea maxima (nivelul) de la care se manifesta gravitatia (greutatea corpurior). Dincolo de acest nivel nu se mai manifesta greutatea si ai senzatia de imponderabilitate asa cum vezi astronautii in navele spatiale ca parca plutesc.

Tot asa exista un nivel si deasupra Cerului din moment ce exista apele de deasupra cerurilor si acolo, la fel ca aici la noi, exista un nivel de la care cad apele si corpurile spre apele de deasupra cerurilor deoarece si acolo se maifesta gravitatia, greutatea (corpurilor).

E simplu de priceput. Dumneata insa te prefaci ca nu pricepi ca sa zici ca eu debitez” lucruri de neinteles folosind termeni confuzi.

Iata ti-am si explicat ce e de inteles desi nu era nevoie caci citatul era concluziv pentru partea de text de deasupra.

Nu mai zic nimic vazand ca iar ma jignesti zicand ca scriu prostii sau ca debitez lucruri de neinteles. Unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote