![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca aici pe forum nu eu vorbesc prostii. Altii nu dam nume. Nu mă milogesc la nimeni sa ma creada, nici macar la tine. Eu stiu si inteleg ce scriu, din Har, tu insa nu vrei sa crezi nu pentru ca nu poti intelege. In citatul bolduit scos din context de tine e vorba de iesirea in spatiul cosmic când te ridici pe verticala. Mergand cu naveta spatiala in sus la un moment dat vei trece de inaltimea maxima (nivelul) de la care se manifesta gravitatia (greutatea corpurior). Dincolo de acest nivel nu se mai manifesta greutatea si ai senzatia de imponderabilitate asa cum vezi astronautii in navele spatiale ca parca plutesc. Tot asa exista un nivel si deasupra Cerului din moment ce exista apele de deasupra cerurilor si acolo, la fel ca aici la noi, exista un nivel de la care cad apele si corpurile spre apele de deasupra cerurilor deoarece si acolo se maifesta gravitatia, greutatea (corpurilor). E simplu de priceput. Dumneata insa te prefaci ca nu pricepi ca sa zici ca eu debitez” lucruri de neinteles folosind termeni confuzi. Iata ti-am si explicat ce e de inteles desi nu era nevoie caci citatul era concluziv pentru partea de text de deasupra. Nu mai zic nimic vazand ca iar ma jignesti zicand ca scriu prostii sau ca debitez lucruri de neinteles. Unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|