![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pricep diferenta.
Ai avut multe conturi si din cauza prostiilor si elucubratiilor nenumarate ai fost banat.. in continuu. Pentru ca tot ce ai facut a fost sa tulburi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
L-ai descoperit pe vsovi dupa ce ai schimbat 300 de contre cu el. Tu esti mai sectar decat el. La cate postari eretice ai aici, pe forum, poti scrie o carte de rataciri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de simtit un sectar l-am simtit. Cat despre voi statul pasiv in papusoi nu sriu cat ajuta. Iar despre ce am.scris eu nu stiu cat ai comentat pana acum sa te trezesti deodata cat am gresit. Mai sectar in ce sens? In sensul ca nu iti place tie ce scriu? |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Teoria PacMan3D-nD explica mai corect ca altii, oameni de stiinta sau teologi, mai corect ca o lume intreaga locul in care ne aflam si multi sfinti au marturisit prin Har la fel Adevarul in contra tuturor oamenilor de stiinta ai vremii sustinand valabilitatea Scripturiilor VT si a Evangheliilor NT si a Apocalipsei in tot ceea ce priveste matematica-fizica si cosmosul si tot mediul inconjurator. Teoria PacMan3D-nD e simpla si e usor de inteles si e conform cu ce se intelege din scripturi, nu e contra si nu e fortat ca in teoriile false ale oamenilor de stiinta si asa este realitatea si oricine poate vedea cu ochii sai si intelege cu mintea lui insa pentru asta trebuie Credinta in Dumnezeu caci altfel nu-ti poti scoate capul din puscaria teoriilor false ale lumii si vezi realitatea doar asa cum ai fost invata la scoala.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 30.01.2021 at 00:28:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfintii au socotit ca cel mai jos este pamantul respectiv intaritura lui pe care sta, au socotit soarele ca fiind spre noi un disc nu o sfera si ca ne aflam pe o suprafata plata a marilor si ca pamantul este insule-continente inconjurate de ape avand deasupra cerul asa cum este scris in Scriptura si cum se intelege din ea. Nicio clipa n-au socotit pamantul cu marile un glob-sfera-paneta si nu au acceptat nici geocentrismul si nici heliocentrismul cu rotatia in jurul axei sale si in jurul soarelui. Sfinti sau Dumnezeu, daca ai comunica cu ei, daca i-ai intreba, ti-ar raspunde ca mai degraba teoria PacMan3D-nD e adevarata decat teoriile false si gresite ale oamenilor de stiinta ai lumii.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 30.01.2021 at 01:53:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci zborul cu avionul nu implica acceptarea unei teorii cu pamant-planeta sferic de catre ierarhii BOR. Tu ai acceptat si crezi ca daca tu ai acceptat atunci toti au acceptat. I-ai intrebat ce cred? Nu i-ai intrebat dar stii mai bine ca oricine ce cred ei si ce susti ei despre zborul cu avionul si despte teoriile lumii. Nu ai auzit ca pentru a fi ORTODOX e nevoie ca sa lepezi si sa biruiesti lumea cu toate teoriile ei? Orice ortodox si orice calugar stie asta si ca trebuie sa se lepede si de sine insusi, de omul cel vechi care trage inapoi la lume.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cei ce lovesc in poporul lui Dumnezeu sau in Trambite nu stiu ce fac asa ca iudeii si sinedriul de acum 2000 de ani care l-au rastignit. Daca vrei sa vorbim despre asta ar trebui sa gasesti un topic mai vechi si sa postezi acolo caci am mai scris despre Noul Ierusalim si putem sa purtam discutia acolo, putem sa postam acolo, aici este alt fir de discutie si nu as vrea sa le incurcam. Daca au fost inchise poti deschide tu unul nou pe subiectul Noului Ierusalim de la Pucioasa. Nu ti-as recomanda sa calomniezi si sa lovesti caci s-ar putea sa te ranesti ca Saul care prigonea Biserica mai inainte sa devina sf. Ap Pavel. Aici, pe threadul asta as prefera sa vorbim pe subiectul topicului.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 30.01.2021 at 02:49:54. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Datorita timpului limitat sunt nevoit sa fac concesii. Cred ca inca nu ai inteles cu cine discuti aici in persoana lui Moroco. Este un sectar, din secta care se numeste ORTODOXIA NOUL IERUSALIM, care are site-ul http://noul-ierusalim.ro/index.html. Erezii: 1. Hulirea ortodoxiei prin nefolosirea teologie ortodoxe 2. Hulirea dogmei ortodoxe prin nefolosirea dogmei ortodoxe. 3. Folosirea de carti eretice - ei au o carte care se numeste "CUVANTUL LUI DUMNEZEU" pe care o folosesc ca "dogma". De asta nu ai vazut nici o boaba de referinta la scriptura si nici la sfintii parinti la Moroco - ei nu au asa ceva in "ortodoxia noului testament". 4. Promovarea de sminteli creationiste, care combat ceea ce Biserica accepta in stiinta, si care este legat direct de creationismul cum este acceptata de Biserica. 5. Un duh sectar de tulburare si abatere de la invatatura ortodoxoa. 6. Naivi ca tine, care cred ca diavolul se alunga cu gramatica limbii romane si cu formule de politete habar nu au ce inseamna un sectar. 7. Chiar daca nu l-am recunoscut pe vsovi, l-am simtit de la o posta dupa cum isi formuleaza afirmatiile, ca este sectar. Daca ai intelege ce este un sectar si cat de grava este chestia asta, prezenta asta in ortodoxie, dar si necondamnarea si nealungarea sarpelui sectar si a diavolului sectar, mai studiaza putin. De asta Biserica ajunge sa condamne cu afurisenie si extrem de puternic citirea de carti sectare dar si dialogul nepriceput cu sectarii - datorita duhurilor... 8. Un sectar nu o sa aduca niciodata un duh sfant ci o sa aduca un duh satanic. De asta vsovi nu poate iesi din tulburarea in care este si nu intelege. Pentru ca mustrarea merge mult mai corect la o constiinta tulburata care are nevoie sa se trezeasca decat vorba buna si gramatica "hipercorecta"... Cu diavolul nu discuti cu gramatica in mana. Cred ca incurci gramatica si duhovnicia. Prima se ocupa de virgule, a doua de lupta cu diavolul. Iar faptul ca ati stat in fata unui sectar fara sa ziceti nimic nu e de mare folos nimanui. Mai bine orice spus decat sa taci din gura... Si nu poti sa permiti unui sectar pe un forum ortodox sa promoveze si sa lase posturi "ale ortodoxiei noului ierusalim", care teoretic ar fi ale ortodoxiei. Documenteaza-te te rog sa vezi ce secta si cat de izolati, dar si stilul sectar-protestant-izolationist il au cei din secta noul ierusalim desi se numesc in mod impropriu "ortodocsi"... Vezi te rog pe net cartea lor si ereziile aduse de ei - vezi ca am pus mai sus. Vezi ca sunt ca PENTICOSTALII, care vorbesc la fel de Noul Ierusalim, si au copiat de la Penticostali nenumarate "adevaruri".... https://www.catacombeleortodoxiei.ro...aciri-nr-01-04 http://www.ducu.de/rel49.htm Tu nu vezi ca el isi marturiseste credinta lui proprie ??? Care nu este cea ortodoxa ci este "ortodoxia noului ierusalim". Last edited by gpalama; 30.01.2021 at 11:19:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Nu crezi in Biserica Ortodoxa Romana in dogma si adevarul acesteia. 2. Crezi in ceea ce numesti "Cuvantul lui Dumnezeu", adica dogma unei alte biserici care senumeste Biserica Ortodoxa a Noului Ierusalim care nu este Biserica Ortodoxa Romana, care are alta dogma decat BOR - iar dogma aceasta noua este cuprisna in lucrarea, cartea sectara numita "Cuvnatul lui Dumnezeu", care este o lucrare pe stil penticostal si nu ortodox. 3. Dogma ta nu este dogma BOR. 4. Cartile Albe NU SUNT DOGME ALE Bisericii ortodoxe 5. Esti eretic si sectar prin folosirea de carti inafara celor binecuvantate de Biserica. 6. Ce numesti tu Biserica este in fapt o organizatie eretica care doreste sa se ascunda sub umbrela BOR, folosind impropriu numele de Ortodox. 7. Spui acolo "oricine citeste CU TIMPUL isi va da seama de adevar". Oricine citeste CE ANUME ???? Cartile albe sectare si cartea sectara Cuvantul lui Dumnezeu a sectei Noul Ierusalim? Asta de mai jos este dogma voastra ??? Pentru ca NU este dogma ortodoxa. Deci NU TIMPUL si NU PROPRIA PERSOANA fac adevarul, asa cum gresit postulezi. Adevarul ESTE AL BISERICII SI NU AL PROPRIEI DECIZIEI. Din pacate ce ai spus mai sus este ca TI-AI FACUT PROPRIUL ADEVAR, ADEVARUL TAU, INAFARA BISERICII. Tu ai un ALT ADEVAR INAFARA BISERICII SI TOCMAI AI MARTURISIT UN ADEVAR INAFARA BISERICII. Vorbesti despre Adevar ca un ERETIC - Nu ai gasit corect adevarul, care nu este prin tine si nici prin cartile tale. DECI ASTA ESTE DOGMA TA??? Care este raportul intre dogma sectara si Dogma Ortodoxa? ![]() ![]() Adica tu recomanzi citirea cartii sectare numita "Cuvantul lui Dumnezeu", care este o carte cu erezii penticostale in mare pentru a aunge "la adevaR". Esti eretic si nu recomanzi citirea dogmei ortodoxe. 8. Nu ai folosit niciodata referinta la dogma ortodoxa si NU CUNOSTI DOGMA ORTODOXA. Ci doar pui citate din cartea sectara.... 9. Nu ai adus nici o binecuvantare de la vreun ierarh ortodox din BOR, ci doar vrajesti lumea cu binecuvantari de la sectarii din bierica noului ierusalim. Pai aia sunt PENTICOSTALI prin dogma !!!! Esti un penticostal care se ascunde in ortodoxie... http://noul-ierusalim.ro/prezentare.html Acum secta Noul Ierusallim presupune si o sobornicitate a sectei - pai Moroco, daca esti in BOR cum esti in secta Noul Ierusalim care isi declara independenta si "sobornicitatea" ??? Mai jos este extrasaul din "dogma" sectei Noului Ierusalim. Citat:
Last edited by gpalama; 30.01.2021 at 17:20:34. |
|