![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Adica zic ca nu eu zic ci el a zis despre sine ("Eu sunt Mosu Putregaiul Manca-var Raiul" catre toata lumea care venea pe la el si plangea ca e desfranat catre par. Papacioc). Se vede insa ca nu poti pricepe. Zici ca am zis eu cand defapt el a zis despre sine si asta stie toata lumea care a folosit netul. Nu poti pricepe cine a zis? Nu poti face deosebire intre mine si el?Inseamna ca nu ai discernamant. Neavand discernamant smintesti si te smintesti.Cine citeste ce scrii te-ar putea crede si ar zice ca eu am zis asa ceva despre el. L-ai face sa creada in minciuni. Nu-ti pasa si pe asta te bazezi. Pe minciuni si pe credulitatea cititorilor. Crezi ca ei nu pot citi firul de discutie si se rezuma la a te crede pe tine. Asa discuta marsavii psdisti foarte "ortodocsi" ca sa parvina, te acuza mereu rupandu-si hainele de pe ei strigand huleste, sustinand ca ai hulit. Cum am hulit eu daca sunt cuvintele lui despre el insusi? Eu doar l-am citat! Nu l-am hulit citandu-l!
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
[quote] Citat:
Citat:
insultandu-ma si lovind in CLD, in cele7Tr.A si in sCNIP si nu ca-mi poruncesti tu, marele "teolog" raspopit care nu pricepi nimic. Nu arunc cu noroi. Uita-te in oglinda, reciteste ce am scris eu si ce zici tu si da-ti seama cine rastalmaceste, insulta, arunca cu noroi. Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 04.02.2021 at 23:24:07. |
|
|