![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Bine zice Petru7: tu osandesti si ceea ce BOR nu a osandit si te dovedesti ca nu asculti de BOR in ceea ce BOR asculta de Dumnezeu prin cele 6 Tr.Ap anterioare. Tu asculti doar ceea ce BOR nu asculta de Dumnezeu, caci unii din BOR nu asculta si a condamnat in 1993 ultima Trambitare a 7-a pe care eu o sustin sau ultimele doua, a 6-a post mortem si a 7-a! Daca eu cred in toate cele 7 Tr.Ap si in mesajele lor iar BOR nu a osandit 5 sau 6 dintre ele inseamna ca impreuna cu BOR noi sustinem primele 5 sau 6 Trambite Apocaliptice. Eu sustin si a 6-a si a 7-a Trambitare in timp ce BOR nu sustine dar a condamnat doar ultima, a 7-a. Tu nu sustii primele 5 sau 6 Trambitari Apocaliptice si calci peste ele in timp ce BOR nu le-a condamnat si chiar exista dosare de canonizare pentru Arsenie Boca sau Petrache Lupu iar OD a fost reintegrata in Ortodoxie iar sora Veronica de la Vladimiresti a trecut la cele vesnice ca stareta a manastirii. Deci iata esti contra BOR pe 5 sau 6 din cele 7 Tr.Ap. Doar pe ultima esti deacord cu BOR iar au sunt deacord cu BOR pe primele 5 sau 6. Scorul deci dintre noi este de 5 sau 6 la 1 in ceea ce suntem deacord cu Sfantul Sinod al BOR pe aceasta tema. Rezulta ca eu sunt de 4 sau de 5 ori mai ortodox decat tine pe tema asta! In concluzie nu eu sunt un sectant dovedit ci dumneata un vrajmas dovedit al BORsi al lui Dumnezeu sustinand defapt doar neascultarea celor din BOR fata de mesajele celor 7Tr.Ap pe care le acuzi si le desfintezi complet pe toate sustinand ca sunt secte sau eretici sau alte dogme.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 20.02.2021 at 18:54:03. |
|