Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2021, 16:11:00
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Adica pe scurt Moroco tu combati pe fata icoanele. Ca inafara de idol, chip cioplit nu gasesc in postul tau.

De fapt tu combati invatatura lui Igor, dar asa,... "pripit", ca sa nu o faci pe fata.

Ia mai bine zi ca te-ai lepadat si de icoane.

Vezi tu ca icoanele au un rol cu mult mai mare decat iti dai tu seama... si de asta sectarii nu inteleg "rostul icoanei".
Cum le combat ma daca-s ortodox mirean din BOR si am destule sfinte icoane?

”Adica”, adica... esti pripit si scotand din context intelegi doar ceea ce-ti da Garcea cel prost si trufas care ma ia la intrebari si ma bate mereu pentru necredinta lui.

M-am lepadat de satanism, de trufia lumii, de MINCIUNA! N-ai cum sa te lepezi de icoane daca esti ortodox.

Tu te-ai lepadad de globistii si platistii lumii cu idolii lor globul si farfuria? Ai acceptat argumentul APA?

Tu-mi vanezi postarile si scotand fraze din context le dai interpretari aiuritoare...

Adica, deci, adica, deci,... Niciun adica! Nu scriu ce spui tu ca scriu!

Nu-mi mai spune tu ce zic si scriu eu. Nu-mi rastalmaci si reinterpreta textele pe dos si aiurea ca sa iasa din ele ceea ce vrei tu sa pricepi tu sau altii ca sa ma denigrezi si sa ma silesti sa te cred, ca e adevarat ceea ce afirmi tu despre mine.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 08.04.2021 at 16:20:25.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 16:17:04
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Cum le combat ma daca-s ortodox mirean din BOR si am destule sfinte icoane la care ma inchin si ma rog?

”Adica”, adica... esti pripit si scotand din context intelegi doar ceea ce-ti da Garcea cel prost si trufas care ma ia la intrebari si ma bate mereu pentru necredinta lui.

M-am lepadat de satanism, de trufia lumii, de MINCIUNA! N-ai cum sa te lepezi de icoane daca esti ortodox.

Tu te-ai lepadad de globistii si platistii lumii cu idolii lor globul si farfuria? Ai acceptat argumentul APA?
Tu nu esti mirean din BOR esti sectar din NIP. Cui te inchini e treaba ta, dar nu te inchini ca in BOR.

Te-ai lepadat de BOR de fapt, las-o cu patriotismul inafara BOR.

La vrajeala aia o sa iti raspund diseara, sa iti scriu un raspuns corect, ca ai scris numai prostii - ca de obicei.

Din nou, esti toxic cand vorbesti si ai posturi fara noima. Fara cap, fara coada, fara sens. Lasa omul in pace pe threadul lui sa isi zica ce stie despre ereziile sectare. O incepi cu idolii si apoi zici ca te inchini la icoane.. bun post ai creat si tu. Foarte educativ, mai degraba lectie sectara decat post ortodox. Dar ca toate posturile tale, se vede ce izvoraste din tine...

Last edited by gpalama; 08.04.2021 at 16:25:04.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 16:24:03
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu nu esti mirean din BOR esti sectar din NIP. Cui te inchini e treaba ta, dar nu te inchini ca in BOR.

Te-ai lepadat de BOR de fapt, las-o cu patriotismul inafara BOR.

La vrajeala aia o sa iti raspund diseara, sa iti scriu un raspuns corect, ca ai scris numai prostii - ca de obicei.
Iar ai inceput si pe firul asta sa stii tu mai bine ca mine ce sunt si cui si cum ma inchin ?

De fapt, deci, adica... stii tu mai bine... esti prooroc, mare vazator cu duhul, a toate stiutor... fii domnule serios, ti-ai facut un idol din ”stiinta” ta!

Nu scriu prostii niciodata. Incerc sa evit.

Uita-te in oglinda. Din fraza aia pe care mi-o combati reiese ca nu esti ortodox decat cu ”smerenia”!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 08.04.2021 at 16:28:52.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 16:33:00
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu zic decat ce zice Ortodoxia !!!

Asa ca gura mica sectar inafara BOR.

Si te inchini satanei, prin iesirea din BOR.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 16:53:38
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu zic decat ce zice Ortodoxia !!!

Asa ca gura mica sectar inafara BOR.

Si te inchini satanei, prin iesirea din BOR.
”Da”, ”da”, iata tu esti proorocul ortodoxiei, nu zici decat ce zice ortodoxia... fii domnule serios! N-am auzit astfel de lucruri josnice de la ortodoxie.

Daca vrei sa faci afirmatii despre mine, daca stii tu mai bine ca mine si ca oricine tot felul de lucruri de la idolul tau globul de haur care-ti sopteste: ca sunt sectar, ca sunt in afara BOR si ca ma inchin satanei prin iesirea din BOR, etc. atunci de ce nu vrei s-o faci pe firul pe care ti l-am creat special pentru asta?

De ce nu poti sa te abti si versi toate pitonicelile la adresa mea pe firul acesta?

Te rog lasa-i omului firul in pace si scrie la subiect.

Pentru Cele 7 Trambite Apocaliptice, sCNIP si pentru Cuvantul lui Dumnezeu posteaza aici si sustine acolo ce vrei sa sustii, afirma acolo ce vrei dar nu mai intoxica toate firele de discutie cu aceleasi cantece de gropar invartind de flasneta. Te rog frumos, ai mila de ceilalti cititori. Ok? Poti?
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 17:03:25
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul

Te rog lasa-i omului firul in pace si scrie la subiect.
Asa te rog si eu pe tine, lasa postul in pace si nu mai bag sectarisme din ale tale, otravi pentru necunoscatori... poate poate te crede vreunul si faci paguba in vecie.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 17:07:57
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Asa te rog si eu pe tine, lasa postul in pace si nu mai bag sectarisme din ale tale, otravi pentru necunoscatori... poate poate te crede vreunul si faci paguba in vecie.
N-am bagat-postat decat ceea ce cred, am tot dreptul sa scriu la subiect!
Tu ai sarit sa-mi vanezi ce scriu si sa ma analizezi si sa-ti dai drumul la toate afirmatiile tale pripite, trufase, teroriste, ca un Garcea-Torquemada care stie el mai bine ca oricine. Tu esti sectantul pentru ca sectele si sectantii sunt cei ce nu cred ca ei sunt vinovati ci ca doar altii sunt vinovatii si de aia nu se mai pocaiesc niciodata in ciuda ca fac rele.

La tine intalnesc doar sentinte de parca ai fi infailibil si complet nevinovat in timp ce scoti pe gura toate josniciile posibile la adresa mea!

Deci te dovedesti de sectant in timp ce eu te-am iertat mereu si te iert si acuma deci ma dovedesc a fi in Duh Ortodox!
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 16:35:48
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Acuma n-ar fi normal sa credem ca Dumnezeu e legat musai de obiectele Sale sau de sfintii Sai incat nu-L gasim decat acolo. El vede in ascuns, se afla in plinirea poruncilor Sale, in rugaciuni, in scripturi si se afla in vazduh si in norul luminos si oriunde El poate sa fie daca vrea. Dar se afla mai ales in Duh, in Adevar si Sfintenie, in Credinta si in Iubirea Divina dupa porunca, acolo unde se aduna doi sau trei in numele Domnului Iisus-Cuvantul acolo este si Dumnezeu deci nu trebuie sa ne inchipuim ca in lipsa icoanelor suntem orfani si nu ne aude nimeni rugaciunile.
Din nou, esti toxic cand vorbesti si ai posturi fara noima. Fara cap, fara coada, fara sens. Lasa omul in pace pe threadul lui sa isi zica ce stie despre ereziile sectare. O incepi cu idolii si apoi zici ca te inchini la icoane.. bun post ai creat si tu. Foarte educativ, mai degraba lectie sectara decat post ortodox. Dar ca toate posturile tale, se vede ce izvoraste din tine...
Daca tu nu poti citi si intelege ca nu te duce capul, daca nu poti urmari un text simplu e problema ta. Dar ca incepi sa ma analizezi pe toate firele de discutie si imi vanezi frazele ca sa ma scoti sectant, distrugand toate firele de discutie ca un garcea terorist nu vezi? Daca tu nu poti sa crezi si in sCNIP si in Cuvantul lui Dumnezeu de ce trabuie sa umpli toate firele de discutie cu necredinta ta idoleasca blestamandu-ma si haituindu-ma peste tot?

Ti-am creat fire speciale de discutie si despre Cele 7 Trambite Apocaliptice si despre analizarea lui Moroco. De ce nu postezi acolo ceea ce vrei sa spui despre Trambite, despre Cuvant sau despre mine, de ce-ti deserti toata necredinta si toate josniciile la adresa mea pe toate firele de discutie?

Asta oricat iti repet de ce nu poti sa analizezi?

(PS: Nu-i pacat sa distrugi orice fir de discutie cu persecutiile tale la adresa mea domnule Garcea-Torquemada ascuns dupa icoana sfantului gpalama? Esti pripit si umplii forumul cu porci de cerneala cu colt de argint!)

Last edited by Moroco; 08.04.2021 at 16:44:00.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 16:50:01
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Din pacate tu esti sectarul care posteaza pe forum ortodox, cu tot felul de chestii.

Si din ce tin minte ai fost banat si dat afara de X ori in 10 ani. Pentru "buna purtare (toxica)".

Asa ca da-mi voie sa consider ca esti inafara subiectului si ca problema e la tine..

Ce pot sa iti zic, sa opresti postarile in duh neortodox ca sa nu mai fie probleme.

Sa te intorci in Biserica.

Sa nu mai elucubrezi chestii de la diavol. Pentru ca ce postezi tu este de la diavol.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2021, 17:03:34
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Din pacate tu esti sectarul care posteaza pe forum ortodox, cu tot felul de chestii.
Nu-s sectar ci mirean din BOR. Postez ce cred.

Citat:
Si din ce tin minte ai fost banat si dat afara de X ori in 10 ani. Pentru "buna purtare (toxica)".
Am fost banat de coalitia toxica terorista Garcea-Torquemada care au pacalit adminul strigand in cor ca sunt trol, ca-s nebun, ca-s sectant, ca-s impotriva ortodoxiei, ca-s satanist, ca... tot felul de lucruri... pentru ca ei erau ultrasi globalai si credeau in glob si nu puteau crede si in Cele7 Trambite Apocaliptice crestine romanesti. Eu n-am gresit cu nimic, nu le-am adresat cuvinte jignitoare ca sa fiu bannat pentru ca as incalca vreo regula pe forum. Am fost cenzurat contrar legii si nu am avut cum sa ma apar.

Citat:
Asa ca da-mi voie sa consider ca esti inafara subiectului si ca problema e la tine..
Nu te cred! Tu ai sarit si mi-ai vanat ce am postat!

Citat:
Ce pot sa iti zic, sa opresti postarile in duh neortodox ca sa nu mai fie probleme.
Eu postez numai in Duh ortodox. Problema e ca tu avand idoli, glob, stiinta lumii cu minciunile ei, sustii ca eu am probleme.

Citat:
Sa te intorci in Biserica.
N-am plecat niciodata. Tu ma dai mereu afara!

Citat:
Sa nu mai elucubrezi chestii de la diavol. Pentru ca ce postezi tu este de la diavol.
E parerea ta de tembeolog raspopit. Nu postez de la diavol ci tu rastalmacesti si afirmi pripit ca sa te lauzi cu trufia lui Garcea-Torquemada sperand sa gasesti fraieri ca sa te creada. Eu postez Adevarul si sustin cu argumente... ce afirm, cum ar fi de exemplu, argumentul elementar APA!

Te rog sa continui discutia pe firele pe care ti le-am dat daca vrei sa ma caracterizezi si analizezi sau sa faci afirmatii pripite despre cele 7 Trambite Apocaliptice! Ok?
Reply With Quote
Răspunde