![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
SC-NIP nu e sect, Cele 7Tr.Ap. nu sunt sectari ci trimisii lui Iisus. Citat:
Citat:
Tu esti in afara BOR caci BOR nu a osandit Trambitele ci pe Irineu l-a silnicit si l-a pus sa blesteme ce a binecuvantat caci n-au crezut asa ca tine ca Iisus implineste Apocalipsa. Cum sa fiu afara daca cred mai mult si primesc Trimisii si Trambitele? Ba din contra, cine primeste cele 7 Trambite pe Domnul il primeste! Citat:
Citat:
Nu pricepi ca nu-s sectar? Nu pricepi ca-i interzisa sclavia, cenzura in Romania si ca BOR si Iisus nu exclude pe nimeni din biserica? De cand te crezi cu drepturi superioare, pile, privilegii? Care voi? Voi cei ce osanditi pripit incat ati ajuns sa-L osanditi pe Iisus? Auzi la ei ce au emanat: Iisus Hristods-Cuvantul e secta si asta ii invata pe toti. Citat:
Esti decat un pripit iresponsabil ce te crezi mare lovind ca prostul in Dumnezeu. Oricat iti spun ca esti pripit si ca confunzi si incurci borcanele nu vrei sa pricepi si repeti invartind la flasneta ca sa distrugi toate firele de discutie. Nu ti-am facut fire separate pentru analizarea mea si a celor 7 Tr.Ap? De ce nu respecti cititorii, forumistii, oamenii care cauta rezolvarea unor probleme? Pentru ca te crezi mare ca un tank si calci totul in picioare si ma scoti pe mine vinovat aruncand necredinta ta pe mine! Tu esti nerusinatul! Nu-ti pasa decat de tine si de necredinta ta pe care o bagi in capul tuturor. Nu stii altceva sa spui decat secta, trompete, prozelitism, secta, secta, secta.... secta. TRAMBITELE NU SUNT SECTA!!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|