Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2021, 02:03:21
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Trecutul tau ti-l ziceam si eu.
De aici vin gandurile rele...
Bine-nteles. dar obsesiile vin de la dorinta lui(transformata in sentinta) ca sa nu mai vina, ceea ce este im-po-si-bil.
Fapta odata facuta nu mai poate fi nefacuta; la fel si amintirile trecutului. E ca si cum s-ar enerva ca... s-a nascut.

Citat:
În prealabil postat de matador Vezi mesajul
Poate par patetic, dar prefer mai bine moartea decat o viata fara Hristos, lumeasca, desarta, despartit de El pe veci...!
Foarte frumos angajamentul tau duhovnicesc, insa, se pare ca de aici poate sa vina "nemultumirea" ta ca gandurile de hula continua sa te agaseze. Ti-am spus ca ele vor veni fiindca au intrat (ca fapte) in amintitrile tale placute; nu mai pot fi sterse, orice-ai face. Ele pot fi iertate prin spovada si urmarile pot fi eliminate prin impartasire, dar nu mai pot fi desfiintate. Tu nu mai poti fi imaculat. Poti fi curatat, dar nu mai poti fi nou-noutz.
Eu zic ca, desi gandurile de hula te nemultumesc, poti fi bucuros ca ai in inima angajamentul pe care l-am citat mai sus.
Multumeste-I lui Dumnezeu ca te primeste precum pe fiul ratacitor. Tot nemultumit esti? Oare vrei mai mult?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote