Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2021, 17:36:59
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Si diavolul spune ca are dreptate, dar dreptatea lui.

Dar nu asculta de Dumnezeu cum nici tu nu asculti de Biserica.

S-ar putea sa fie rau de tine ca ma numesti vrajmas cat timp sunt in Biserica in armonie cu Biserica si cu Sfintii Parinti. In felul asta iti faci vrajmasa intreaga Biserica.

Ceea ce nu e grav ci deja esti in randul satanei.

Ce pot sa iti zic ce este inafara Bisericii intotdeauna va fi vrajmas Bisericii.
Dragul meu, nu eu te vrajmasec ci tu pe mine si pe cele 7Tr.Ap.Romanesti iar noi ortodocsii avem porunca de la Hristos-Cuvantul sa-i iubim si pe vrajmasi, pe apropiati si pe casnicii nostrii, iar tu esti un casnic al meu din BOR, un coleg de pe forum.

Daca ai discuta frumos si ai respecta ce scriu nu te-as numi vrajmas ci frate, dar din felul in care nu respecti nimic si lovesti la nesfarsit in cele 7Tr.Ap. ale Domnului Hristos si ma haitui pentru necredinta ta cu care te lauzi ca nu crezi in Teoria PacMan3D-nD facandu-ma in toate felurile pe toate firele de discutie atunci iata nu te pot numi decat vrajmas sau casnic vrajmas sau frate-vrajmas. Ce e mai grav e faptul ca nu mie imi esti vrajmas mai mult ci Domnului, deci tu aratandu-te vrajmas Domnului imi esti si mie vrajmas caci propagi minciuna si calomnia la adresa Lui si a mea fara sa te poti opri.

Cum ai vrea sa-ti spun altfel?

As vrea sa-ti spun frate ortodox, frate teolog din BOR, insa dupa modul in care te manifesti si dialoghezi nu dovedesti ca esti ortodox sau frate ci ca esti vrednic de judecata soborului si de focul gheenei caci ma numesti mereu si prost si nebun si eretic si sectant si satanist si diavol si altele foarte rele...

Cand vei reveni la urmarea ortodoxiei si la comportamentul pe care-l preda si-l promoveaza BOR dand exemplu sfintii si mucenicii atunci am sa te numesc frate, pana atunci te rabd si te iubesc dupa porunca Domnului numindu-te vrajmas iar daca dovedesti ca respecti ortodoxia crestina romaneasca, asa ca un fiu al ortodoxiei romanesti ce nu loveste in cele 7Tr.Ap. Romanesti am sa te numesc frate crestin-ortodox.

Nu uita ca tu m-ai exlcus si m-ai alungat la fiecare postare!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 12.05.2021 at 17:39:11.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2021, 17:39:09
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Cu gura ta te-ai numit vrajmas al Bisericii.

Nu eu te-am numit asa.

Ca daca sfintii si teologia si noi care sustinem Biserica suntem vrajmasii tai ti-ai facut Biserica vrajmasa.

Mare mare pacat faci cu asta. Asta este lepadare de Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2021, 17:49:05
Moroco's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Cu gura ta te-ai numit vrajmas al Bisericii.

Nu eu te-am numit asa.

Ca daca sfintii si teologia si noi care sustinem Biserica suntem vrajmasii tai ti-ai facut Biserica vrajmasa.

Mare mare pacat faci cu asta. Asta este lepadare de Dumnezeu.
Domnule, nu ti-am explicat?
Dumneata ai facut si faci cele 7Tr.Ap.Romanesti ca find trompete sectare, dumneata ma faci pe toate firele de discutie, prost, nebun, sectant, eretic, diavol si ma excluzi din BOR deci nu ti-e clar ca dumneata ma vrajmasesti?

Daca te fac pe tine vrajmas nu insemana ca fac pe BOR vrajmas ci pe tine in punctele in care esti vrajmas Domnului si te comporti urat fata de mine.

In faptul ca esti crestin ortodox nu te fac vrajmas!

Nu poti sa-ti inchipui ca ai semnul satanic pe frunte sau pe mana dreapta si ca poti sa-ti permiti orice la adresa Domnului si a mea si crezi ca daca te numesc vrajmas defapt numesc ortodoxia ca vrajmase. Pai nu ortodoxia e vrajmase cu Domnul Hristos-Cuvantul sau cu mine ci dumneata care te dai ortodox desi nu respecti nimic din ce ai invatat.

Deci tu te-ai facut vrajmasul meu si al tau caci esti vrajmas celor 7Tr.Ap.Romanesti si cazi mereu din comportamentul ortodox cuvincios predat in BOR.

Daca te numesc asa inseamna ca respect Adevarul si nu ca ma lepad de BOR sau ca-ti fac vreun rau. Te iubesc si te rabd in continuare dupa porunca Domnului de a iubi inclusiv pe vrajmasi!

Nu BOR a facut si face faptele tale ca sa-mi fie vrajmas ci dumneata!

Deci nu amesteca lucrurile! (Dai in mine dai in tine dai in fabrici si uzine, in tarani si in tractoare, dai in clasa muncitoare... nu merge cu semnul comunist pe frunte si pe mana dreapta inchipuindu-ti ca-ti poti permite sa faci orice rau ca nu se pune. Faci rau asta inseamna ca tu faci acel rau si nu BOR sau altcineva!)

Esti vrajmas caci nu vrei sa crezi nici in Cele 7Tr.Ap. si nici in Teoria PacMan3D-nD si nici in BOR daca te comporti pe dos fata de cum propovaduieste biserica.

Si eu sunt vrajmas cu o parte din ceea ce crezi dumneata: teoria globalailor, ca zici mereu ca cele 7 Tr.Ap. sunt niste trompete sectare, dar si cu felul in care dialoghezi si te comporti destul de nepasatori si neortodox, necuvincios, necuvios... fara pic de respect fata de cel cu care dialoghezi.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 12.05.2021 at 17:55:25.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2021, 18:34:58
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Tu nu ai ce sa cauti pe forumul asta ca inafara de tulburare nu aduci altceva...

Dar totusi intri si intri si intri si intri din nou de ani de zile fara sa iti dai seama ca nu e locul tau aici.

Si nici tu nu stii ce cauti si nici tu nu stii ce vrei.

Doar vrei sa te bagi in seama sa te simti si parte din....

Dar vezi tu, nu esti si niciodata nu vei fi parte din Biserica. Pentru ca singur te-ai exclus.

Si pe oriunde ai intra, tot acolo ajungi. La a fi recunoscut ca sectar si ca inafara Bisericii. Inafara comunitatii.

Daca erau si posturile tale mult mai devreme sanctionate din nou, atunci nu mai ajungeam aici.

Dar asa trebuie sa sanctionam derapajele inafara ortodoxiei.

Si da, cand Biserica a zis SECTA REA atunci asta esti si asta este biserica ta.

Reply With Quote
Vechi 12.05.2021, 21:33:36
Moroco's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu nu ai ce sa cauti pe forumul asta ca inafara de tulburare nu aduci altceva...

Dar totusi intri si intri si intri si intri din nou de ani de zile fara sa iti dai seama ca nu e locul tau aici.

Si nici tu nu stii ce cauti si nici tu nu stii ce vrei.

Doar vrei sa te bagi in seama sa te simti si parte din....

Dar vezi tu, nu esti si niciodata nu vei fi parte din Biserica. Pentru ca singur te-ai exclus.

Si pe oriunde ai intra, tot acolo ajungi. La a fi recunoscut ca sectar si ca inafara Bisericii. Inafara comunitatii.

Daca erau si posturile tale mult mai devreme sanctionate din nou, atunci nu mai ajungeam aici.

Dar asa trebuie sa sanctionam derapajele inafara ortodoxiei.

Si da, cand Biserica a zis SECTA REA atunci asta esti si asta este biserica ta.
Esti un repetor de hule si minciuni la infinit care incearca sa se dea mare prin exclusivism.

Sanctionate postarile mele? Pentru ce? Nu pricepi ca marturisec Adevarul? Nu pricepi ca tu denigrezi, hulesti cele 7 Tr.Ap. si pe mine pentru necredinta ta si pentru globul tau de carton? Tu-mi faci mie rau la fiecare postare si vrei ca eu sa fiu sanctionat? Nu esti cu maxim tupeu afirmand asta? Nu te mai erija ca tu esti BOR caci tu esti decat un pui al baronului de Miunhauzen care repeta minciuni si hule desertandu-se ca un butoi cu multe doage lipsa pe toate firele de discutie si la fiecare posteare de-a mea acuzand si afirmand tot felul de lucruri si ca ar trebui sa se ia masuri la adresa mea.

Nu tu esti cel ce ma haituiesti? Ti se pare ca eu te haituiesc? Daca asta crezi inseamna ca esti luat. Te-au pacali duhurile rele sa le faci treaba murdara si-ti da ideea ca tu esti cel haituit, ca tu esti cel ce nu va suferi consecinte.

Tu ar fi trebuit sanctionat dar eu nu cer asta!.. ci multumesc Domnului ca am cu cine discuta... pacat ca e un fraier care-mi baga rasplata mare in Imparatie fiindca mi-e mila de tine ca si tu esti ortodox.

Nu-i bai, te iert si te rabd si incerc sa-mi iubesc vrajmasii ca tine care culmea, haituindu-ma si denigrandu-ma pe fiecare fir de discutii se dau tot ei si victime planagndu-se ca trebuie sa faca treaba murdara adica sa ma rastigneasca ca pe Hristos.

Multumesc frumos.

Last edited by Moroco; 12.05.2021 at 21:38:45.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2021, 23:38:12
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Sanctionate postarile mele? Pentru ce? Nu pricepi ca marturisec Adevarul? Nu pricepi ca tu denigrezi, hulesti cele 7 Tr.Ap. si pe mine pentru necredinta ta si pentru globul tau de carton? Tu-mi faci mie rau la fiecare postare si vrei ca eu sa fiu sanctionat? Nu esti cu maxim tupeu afirmand asta? Nu te mai erija ca tu esti BOR caci tu esti decat un pui al baronului de Miunhauzen care repeta minciuni si hule desertandu-se ca un butoi cu multe doage lipsa pe toate firele de discutie si la fiecare posteare de-a mea acuzand si afirmand tot felul de lucruri si ca ar trebui sa se ia masuri la adresa mea.
Adevarul il zice Biserica nu tu.

Tu esti o mediocritate ordinara care nu e capabila nici sa scoata cunostinte elemntare de gimnaziu.

Adevarul tau nu este adevarul Bisericii, iar Biserica a condamnat "adevarul tau" - tu cu gura ta ai zis asta.

Asa ca du-te si promoveaza-ti adevarul pe un forum al tau in care adevarul tau sa fie adevarul tau.

Si nu mai polua forumul cu "Adevarul nip".

Problema ta pe forum este ca aduci "adevarul nip" care este o minciuna ordinara.

Esti un duh sectar care polueaza un forum ortodox si care nu intelege asta de 10 ani de zile desi i s-a zis de sute de ori asta.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2021, 17:53:41
Moroco's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Adevarul il zice Biserica nu tu.
Inteleg: tu te crezi Biserica si vorbesti in numele ei, deci daca esti biserica atunci orice ai spune tu e defapt adevarul si orice ar spune unii ca mine e... sa vedem ce zici ca e?...

Citat:
Tu esti o mediocritate ordinara care nu e capabila nici sa scoata cunostinte elemntare de gimnaziu.
Inteleg mediocrii sunt mincinosi si incapabili caci n-au cunostinte de gimnaziu.
Oi fi cum oi fi dar cu cele mai elementare cunostinte de gimnaziu ti-am aratat ca globalaii si farfuristii ne mint. Tu te lauzi ca esti o eminenta cenusie si ca ai multe studii la activ si cu toate astea nu ti-ai dat si nu-ti dai seama ca baietii ”buni” ne mint? Inseamna ca... (nu vreau sa continui cu concluzia. Iti dai tu seama.)

Citat:
Adevarul tau nu este adevarul Bisericii, iar Biserica a condamnat "adevarul tau" - tu cu gura ta ai zis asta.
Visezi-minti-hulesti-repeti programul. Stiu repeti mereu ca Biserica e adevarul, ca tu esti Biserica si prin urmare tot ce spui tu e adevar si tot ce spun eu e minciuna. Logica vicleana de balta terorista. Ce ne facem daca si eu sunt BISERICA? Dar daca tu nu esti biserica ci un pui amarat al baronului de Minhauzen? Cum mai ne iese cu logica? Deci asta spun, ca sunt BISERICA, BOR si nu ce spui tu ca spun sau ca am zis. Tu spui ce spui si zici ca io spun ce spui tu, adica vrei sa ma lupt cu mine pentru ceva ce n-am spus si n-am facut. Mare mishtocar mai esti incercand sa ma frustrezi tu si sa ma faci sa ma razbun pe mine ca credulul ce se ia dupa puii vicleni.

Citat:
Asa ca du-te si promoveaza-ti adevarul pe un forum al tau in care adevarul tau sa fie adevarul tau.
Asta de ce nu e bun? E al tau? Nu-mi dai tu voie aici? E cumva forumul tau? Ai bagat tu bani aici? Ca ortodox imi spun parerea pe orice forum deschis mai ales pe unul ortodox. Daca nu poti sa suporti ce spun du-te tu pe un forum al tau unde poti sa aplici cenzura ta. De acolo poti sa ma dai afara.

Citat:
Si nu mai polua forumul cu "Adevarul nip".
De ce? Nu-mi dai tu voie? Tu poluezi forumul cu anti-ortodoxie caci esti vrajmas si urasti ortodoxia si Cele7TR.Ap. romanesti confundandu-le cu neoprotestantii. Esti un confuzius ce face ordine in china, esti un zapacitus ce face cenzura in Rai dandu-l afara pe Dumnezeu, esti un smintitus ce da lectii despre cum lumea spune adevarul si Hristos-Cuvantul ne minte.

Citat:
Problema ta pe forum este ca aduci "adevarul nip" care este o minciuna ordinara.
Nu aduc nimic si de aia am pus link in semnatura, sa-mi marturisesc credinta si in BOR si in Cele7Tr.Ap. inclusiv NIP si Cuvantul lui Dumnezeu. Nu suntem pe threadul respectiv si eu respect subiectul discutiei deci e clar ca tu aduci peste tot ura si necredinta ta la adresa lor. Ma invinovatesti pe mine desi tu deviezi mereu de la subiect in a ma vrajmasii pentru CREDINTA mea!

Citat:
Esti un duh sectar care polueaza un forum ortodox si care nu intelege asta de 10 ani de zile desi i s-a zis de sute de ori asta.
Nu pricepi ca Cele 7 Tr.Ap. intemeietoare de manastiri si de ucenici ascultand de Hristos-Cuvantul nu sunt neo protestanti? Ma confunzi mereu cu Ewald Frankenstain in speranta ca... oamenii or fi atat de orbi si de prosti ca sa nu vada deosebirile si te vor crede pe cuvant de pioner? N-as crede ca oamenii sunt atat de usor de pacalit de un pui de baron de Miunhauzen... ce se crede biserica si sfintii si ca tot ce spune el (mintind si hulind) e defapt ceea ce spune BOR sau sfintii.

Last edited by Moroco; 13.05.2021 at 18:01:18.
Reply With Quote
Răspunde