![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai gasit vreo gresala in demonstratia mea? Am folosit in ambele cazuri formulele lor. Trebuia sa dea F=G defapt a dat G/F=551. Nestiind mate-fizica, nepricepand niste calcule elementare te lauzi crezand ca toti cei ce cred ca pamantul e glob si care cred in formula lui Newton care ti-am dovedit ca nu pusca, te lauzi crezand ca au ei dreptate si ma dispretuiesti si-mi nimicesti ce scriu cu ipoteza: daca spune lumea atunci sigur are dreptate si prin asta te dovedesti ca tu crezi in lume si nicidecum in Dumnezeu sau in Adevar sau in argumente. Pentru tine lumea e argumentul suprem caci tie ti-e frica ca nu cumva sa nu faci pe placul lumii. Care e gresala de calcul? Poti sa o gasesti? Daca nu atunci pentru ce deschizi gura? Sa-i lauzi pe cei ce pot? Pai nu tu esti destept alaturi de ei ci tu esti prost alaturi de ei caci tu nu pricepi nici daca este nici daca nu este gresala si practic tu mergi pe ideea ca daca sunt multi atunci sigur au dreptate cei multi. Domnul Hrisos-Cuvantul a fost singur impotriva tuturor si nu s-a temut de vocea multimii. A marturisit Adevarul Adevarat pana la capat. Deci de la Domnul ar trebui sa luam pilda noi ortodocsii ca sa marturisim adevarul in care credem biruind daca e nevoie toata lumea, cu toti lingaii si obedientii ei. Citat:
Nu e nevoie de niciun calcul mai complicat. Tu vrei ca complicand lucrurile sa te indoieste de un calcul simplu si elementar incercand sa ascunzi minciuna in calcule complicate. E simplu si foarte corect ce ti-am demonstrat... nu numai ca pamantul ne e glob-planeta-tarot si nici plat-farfurie inconjurat de zid de ghiata ci si ca formula lui Newton de atractie universala intre mase e falsa!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 12.05.2021 at 19:33:14. |
|