|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

eu de exemplu traiesc din pensie si mai am valabilitate 2 ani pe buletin va trebui sa aleg sa traiesc din mila lumii sau sa fac buletin nu e asa usor in ultimele saptamani ma tot gandesc e singurul meu mijloc de trai pensia grele vremuri am prins si va fi si mai greu cand va fi semnul atunci vei avea de ales intre a te insemna sau a muri e usor de zis din gura dar de facut e mai greu(
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Vor fi alternativ și cele biometrice și cele normale, dar în ceva ani nu se va putea călători fără ele și până prin 2030 probabil că vor deveni cvasi obligatorii, adică nu vei mai putea face operațiuni fără ele. Tu când îi arăți buletinul poștașului, nu cred că se uită dacă ți-a expirat, dacă ți-ai pus pensia pe card asta e, la oraș cel puțin trebuia să alegi poștașul, la sat poate nu mai vine poștașul că nu mai sunt angajați. Încă nu știm ce va fi exact, e posibil să fie oameni care să conteste la forurile de judecată internaționale obligativitatea, vedem ce se va decide, dacă se va contesta. 
				__________________ „Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

si acuma mai e si virusul asta nenorocit care ucide e viata si mai grea nu mai are lumea servici sta cu frica zilei de maine parca toate nenorocirile sau adunat laolalta
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Frica nu ajută pentru că paralizează nu găsește soluții, inițial toți au frică după care unii caută soluții alții rămân în frică, de frică ne putem îmbolnăvi psihic. Am mers și la vot de 2 ori în pandemie la locale și generale și am pus mâna pe o ștampilă pe care poate au pus sute mâna, am stat într-o cabină în care unii poate au strănutat, am dat la o parte o perdeluță pe care poate unul a pus mâna după ce s-a șters de muci și atunci se dădea cu fumigene că urna de vot poate fi mortuară. La referendumul pentru familie se băga spaima că voturile stau nenumărate peste noapte de sâmbătă și că o să fie un scrutin fals, deci risc să dăm cu subsemnatul pe la parchet cum s-a dat la referendumul de suspendare a lui Băsescu când țăranii erau fugăriți de procurori cu biblia să se jure că au votat, se mințea că ieșim din U.E., că verzi și uscate, nu s-a întâmplat nimic. O să mai fie zeci/sute de spaime, până la finele vieții ne lăsăm influențați de ele, de puliticieni și de niște ziariști de moravuri ușoare sau ne continuăm viața ? 
				__________________ „Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Vremurile pe care ni le da Dumnezeu sa le traim ne sunt spre a ne ridica la ceruri prin suferinta de a le suporta, caci niciodata Dumnezeu nu ne da mai multa suferinta decat putem duce. De aceea se cuvine sa-I multumim lui Dumnezeu pentru toate. Daca nu suntem capabili, atunci ne ia virusul mai devreme. 
				__________________ Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

banuiesc ca 2 , 3 ani vor merge in paralel cele cu cip si cele fara dar la un moment dat nu vor avea decat cu cip
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Dar asta nu este pecetluire. Nu e ce zice in apocalipsa. Haideti sa fim atenti. Sunt chestii antemergatoare. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 De acord, înainte se spunea de cardul de sănătate că era pecetluire, dar nu e. Am înțeles că pecetluirea are legătură cu semnul de la mâna dreaptă și frunte (din corp), nu obiecte care nu sunt atașate de corp (card sănătate, buletin cu cip), și nici măcar vaccinul anti-Covid nu e pecetluire (dar ne îngrădesc drepturi dacă nu avem din astea). Deci eu presimt că totul este o simulare ce se întâmplă în ziua de azi (card sănătate, buletin cu cip, vaccin anti-Covid), ca populația lumii să fie testată înainte de vremurile antihristice care încă nu au venit... Nu știu ce să zic! 
				__________________ "Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Toata lumea interpreteaza semnele zilnice in acord cu sperantele pe care si le face privind viata sa imediata; este mai indicat sa vedem(si sa credem) vremurile care au venit si pe care le traim, nu ca inca n-au venit. Desigur ca ne place sa nu le bagam in seama, chiar daca se desfasoara inaintea ochilor nostri. Pecetluirea este si CIPul din cartela de telefon, si din buletin, si din cardul de sanatate, si din frunte si din mana; sunt facute pas cu pas pentru a pacali psihicul sa le accepte. Citat: 
 Asa v-au "prelucrat" pe voi cele 7 Tr. Apocaliptice romanesti? CIPul acela(pe langa ce ti-a fost prelucrat si ai scris mai sus) este un purtator de identitate unica si are o adresa de domiciliu intr-un calculator special in care sunt inmagazinate toate inregistrarile pe care CIPul tau le-a generat prin scanare in format digital despre toate miscarile tale zilnice, deplasarile, intalnirile(ordinea, cu cine si la ce ora), cumparaturile, incasarile, intentiile, planurile...samd. Toate astea impreuna cu limitarile pe care covid19 le finalizeaza in curand constrang pe toata lumea sa se... "adapteze" si sa se vaccineze pentru a ramane in rand cu lumea(sa munceasca la patron, sa cumpere, sa vanda, sa mearga cu masina, sa plateasca intretinerea si impozitul...) ca sa-si traiasca zilele comod/normal si astfel, prin aceste fapte, oamenii sa se lepede de Hristos, Care ne-a spus: 33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.(In16,33) Oare vreau eu sa biruiesc lumea? Sunt vremuri antihristice zi de zi. Nu conteaza Cui ma rog, ce spun, ce cred, conteaza ce fac, caci aceasta ma da de gol ce vreau de fapt. 32. Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. 33. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.(Mt10,32-33) 
				__________________ Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 21.05.2021 at 07:54:07. | 
| 

| |||||||
| 
 | |||||||
|   Citat: 
 Citat: 
 Citat: 
 Citat: 
 Probabil ca nu crezi nici in Cele 7Tr.Ap dar iata crezi ca e vremea pecetluirilor insa culmea fara sa se fi implinit ceva din proorociile Apocaliptice. Pai atunci hotaraste-te, ori crezi ca sunt vremuri Apocaliptice si crezi in cele 7Tr.Ap. despre care ti-am aratat ori nu crezi ca au venit inca acele vremi si atunci nu crezi nici in cele 7.Tr.Ap. Sau poate crezi in vremurile Apocaliptice dar nu stii care sunt oamenii-ingeri prin care a trambitat Dumnezeu inaintea venirii Sale. Citat: 
 Citat: 
 Deci tot mesajul meu anterior arata cum afecteaza duhul ortodox al crestinului prin inchinare la eul propriu si personal si lepadare de inchinarea numai la Sfanta Treime! 
				__________________ MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 21.05.2021 at 14:44:44. | 
|  |