![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce as sustine ca vad o sfera? De ce as sustine ca daca merg perfect drept-laser prin aer defapt nu merg perfect drept ci ca ma invart dupa o sfera cum sustin globistii sau dupa un pol nord cum sustin farfuristii? N-am de ce sa dau dreptate puilor lui Miunhauzen ce se grozavesc pe sfinvers laudandu-se ca pescarii si vanatorii cu trofeele lor..: fraierii de ortodocsi care pun botul la teoriile eretice ale lumii. E simplu deci sa-ti dai seama ce vezi si ce se vede de sus: un cerc luminos exact asa cum este scris in Scripturi. Deci si noi vedem asa cum vede Dumnezeu. De ce as minti? De ce m-as ascunde cu capul in nisip? De ce as evita sa spun sincer ceea ce vad? Nu eu sunt cel ce mint! Asta se vede si se intelege, ceea ce am prezentat in Teoria PacMan3D-nD.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 24.05.2021 at 16:38:24. |
|