![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai pune si tu 3 poze atunci daca nu iti convine ce am facut eu.
Si nu inteleg problema ta cand eu am luat de la 1.55. Adica daca eu am luat de la 1.55 cum "recomandai tu' ce nu iti mai convine? Ca ai dat prost segmentul video??? Hai hotaraste-te pe ce segment vrei sa ti-o trag ca ti-o trag pe orice segment aduci... Si subliniaza tu pe fiecare ce vrei sa arati daca nu iti convine ce am aratat eu. Trageti liniiile in mod mincinos cum vrei, dar pune si tu ceva, ca doar vorbesti. Hai ca tu esti cu teoria ta. Si arata-ne cum se rupe pamantul la linia respectiva ( ![]() ![]() Hai sa te vedem ca eu am pus o poza, arata-ne si noua poze cu "dovezile tale", cu vazutele tale nevazute. Hai arata-ne niste flatulente din astea ilogice. Vezi ca iti cade pamantul peste margine. Hai selecteaza si tu o poza cand se vede clar pamantul la margine si explica-ne cum curge pamantul peste margine... Si am si eu o intrebare - IMPORTANTA - INTREBARE DE 10 PUNCTE. CE SE VEDE PE FILM ESTE CURBURA DIN ROMANIA - INTREBARE - PAMANTUL SE RUPE IN ROMANIA SI CURBURA PAMANTULUI ESTE IN ROMANIA??? Adica poti sa vezi si sa identifici orasul la care se vede "curbura" (DREAPTA TA) - asta inseamna ca in Buzau sau unde baiatul ala a facut filmul este ... CAPATUL PAMANTULUI???? ASTA ZICI TU, CA LINIA IN CARE SE VEDE BUZAUL ESTE CAPATUL PAMANTULUI? DECI DUPA BUZAU NU MAI ESTE NIMIC???? Mai da filme ca ti le inteleg eu ca tu nu poti Last edited by gpalama; 26.05.2021 at 15:19:57. |
|