![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Interesant ce ai scris aici, sa sti ca am auzit cazuri grave care au luat prea in serios filmele de fantezie, carti, etc. Era un exemplu acum cativa ani, la stiri a fost data, o fata era inraita dupa filmul Avatar, incat s-a sinucis pe motiv ca in viata de apoi vrea sa fie intr-un rai precum in Avatar (a facut si pacatul idolatriei), lasase un biletel de adio....deci nu imi imaginez ce putea fi in mintea ei, aici sunt si extremele pe partea asta care sunt exagerate. Da sunt multi care nu au chestiile de baza in ortodoxie. Eu personal invat multe de la preoti, chiar si de la voi de pe forum, si ma bucur ca imi puteti clarifica anumite intrebari (ca nici eu nu stiu prea multe). Dar fantezia ramane fantezie. Eu aici am facut o analiza literara a Tolkienismului (ce imi place), alegoria intre religia crestina si Tolkienism, mesajul care se poate transmite in povesti de fantezie, pentru ca am vazut ca multi criticau Lord Of The Rings pe anumite afirmatii care nu erau asa etc (IN NICIUN CAZ, NU am spus ca eu am crezut in astea, intotdeauna pe Iisus Hristos l-am pus pe primul loc sa nu intelegeti altceva) Pai da nu comparam generatiile din trecut cu cele din prezent. :)) Si spartanii erau barbati adevarati pana la 18 ani, acum baietii la 18 ani (si mai mari) merg la salon la epilat. P.S: pt Moroco, postarea anterioara am uitat sa zic ceva, sa nu crezi ca nu vad preoti (tineri) care vin cu copii lor de mana la cinema sa se uite la Frozen, alte desene animate de fantezie, plus Harry Potter (am vazut crede-ma si nu vad nimic rau in asta)
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 28.05.2021 at 22:59:24. |
|
|