Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2021, 04:17:39
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Practic e un fel de lepadare de haina ortodoxa a botezului si a Cuvantului.

Daca ramai botezat ortodox si credincios in Hristos-Cuvantul si te pocaiesti mereu n-au ce sa-ti faca.
Nu mai astepti sa te contrazic eu si din nerabdare te contrazici singur, ca un vrednic protestant.
Pocainta mereu inseamna ca ai facut pacate mereu, adica ai lepadat mereu haina ortodoxa a botezului. Tu ai spus-o!
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 31.05.2021 at 22:36:02.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2021, 18:42:59
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Practic e un fel de lepadare de haina ortodoxa a botezului si a Cuvantului.

Daca ramai botezat ortodox si credincios in Hristos-Cuvantul si te pocaiesti mereu n-au ce sa-ti faca.
Nu mai astepti sa te contrazic eu si din nerabdare te contrazici singur, ca un vrednic protestant.
Pocainta mereu inseamna ca ai facut pacate mereu, adica ai lepadat mereu haina ortodoxa a botezului. Tu ai spus-o!
”Vrednicii” (neo) protestanti nu se mai pocaiesc niciodata caci botezul lor eretic e defapt o pocainta cu lepadare de pocainta. Doar ortodocsii raman botezati ortodox si se pocaiesc mereu de pacate prin Taina spovedaniei si impartasaniei stand mereu impreuna cu preotul sub vina (cand se cumineca) asa ca talharul de pe cruce.

Pacatuirea repetata nu inseamna lepadare de botezul ortodox! Sigur ca poate exista si lepadare de botez si de Credinta care tot cu pocainta se rezolva.

Practic ai reinterpretat-rastalmacit o fraza simpla si corecta. De ce?

E foarte corect ce am scris si nu m-am contrazis deloc:
Daca ramai botezat (ortodox si credincios in Hristos-Cuvantul) si te pocaiesti mereu (stai sub vina) n-au ce sa-ti faca.

Pot sa te pecetluiasca cu ce vaccin vor sau cu ce cipuri pline de hula sau de control lumesc pe frunte sau pe mana dreapta caci esti aparat de botez si de pocainta permanenta.

Noi avem semnul CRUCII pus pe tot organismul de pe frumte pana pe buric si de pe mana dreapta de pe umar pana pe mana stanga pe umar.

Daca nu te lepezi de botez si de pocainta nu te lepezi de Credinta!

Problema e ca Domnul Iisus nu avea nimic din lumea asta si din minciunile stapanitorilor ei satanici, oameni mincinosi si pacatosi.

Cipul, semnul care il primesc oamenii pe frunte sau pe mana ii fac tot mai mult sclavii lumii, ii fac uniti cu lumea si cu minciunile si bogatiile ei, ii fac sa se inchine lumii si sa o slujeasca.

Domnul Hristos nu ne rasplateste nici acum si nici in viitor cu nimic din lumea aceasta. Iar dincolo nu ne va rasplatii cu bogatii lumesti. Deci semnul va fi asa ca o credinta orientata spre rasplata si bogatiile din lumea asta deci spre pacat, caci este semnul fiului pacatului.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 11:20:16
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Moronco,

Tu nu mai ai botez.

Te-ai lepadat de botez de sute de ori pe forum, prin "marturisirea NIP".

Du-te si vorbeste cu un episcop, ca te-ai lepadat.

O sa iti zica sa te spovedesti, sa te lepezi.

Si apoi o sa iti dea Taina Mirungerii.

Vezi ca esti lepadat de Biserica si trebuie sa reintri in ea.

Vezi ca toate nebuniile astea ale tale de pe forum au consecinte duhovnicesti. Un episcop poate sa iti explice ce inseamna "sa marturisesti" nebuniile tale.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 14:00:01
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Moronco,

Tu nu mai ai botez.
Puiule al baronului de Mieunhauzen nu mai umbla cu logica de balta incercand sa inseli.

Citat:
Te-ai lepadat de botez de sute de ori pe forum, prin "marturisirea NIP".
Prin marturisirea Celor 7 Tr.Ap. am marturisit ortodoxia intreaga, cea in care proorociile Apocaliptice se implinesc. Cred ca nu ne-au inselat Iosif Trifa sau Traina Dorz, nici OD, nu ne-a inselat nici Ciobanasul de la Maglavit, nici Arsenie Boca, nici orfana Veronica si preotul Ioan Iovan si nici sfanta Virginia, sora ei Maria si nici Mihale si ucenicii care urmeaza Cuvantul scris in Cartile Albe! Tu ma inseli! Nu te las. Nu te cred, nu te ascult, nu fac ce zici, nu-mi pasa de mieunelile puiului baronului de Mieunhauzen. Miauna cat vrei.

Citat:
Du-te si vorbeste cu un episcop, ca te-ai lepadat.
Minti! Nu te cred! Necredinta ta oarba ma trimite sa ma lepad si sa fiu lepadatura asa ca tine. Nu ”mersi”!

Citat:
O sa iti zica sa te spovedesti, sa te lepezi.
Sa-ti zica tie, poate o sa scapi mai usor la judecata!

Citat:
Si apoi o sa iti dea Taina Mirungerii.
Nu e nevoie, sunt sanatos! Nu e nevoie de rebotezare. Nu m-am lepadat de ortodoxie sau de Hristos-Cuvantul. Tu te-ai lepadat! Tu susti ca e satana, eu cred ca e Iisus fiul Mariei Fecioara.

Citat:
Vezi ca esti lepadat de Biserica si trebuie sa reintri in ea.
Ce-ti mai pasa tie de mine... de fapt de trufia ta iti pasa!.. si de triumfalismul minciunilor tale ”infailibile”. NU mă lepad de Hristos-Cuvantul!!!! Nu vreau sa ajung in oala ta de noapte, acolo unde e frigul si scrasnirea dintilor, in intunericul si noaptea mintii!

Citat:
Vezi ca toate nebuniile astea ale tale de pe forum au consecinte duhovnicesti. Un episcop poate sa iti explice ce inseamna "sa marturisesti" nebuniile tale.
Sa-ti explice tie, toti episcopii lumii. Eu cred in sfinti!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 29.06.2021 at 14:03:27.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 14:19:44
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca ramai botezat (ortodox si credincios in Hristos-Cuvantul) si te pocaiesti mereu (stai sub vina) n-au ce sa-ti faca.
Pocainta nu este VINA inept uman ce esti.

Hristos nu a venit sa invinovatesca omul.
Nu asta a zis.

A zis a indreptam si sa traim ca oamenii.

Nu au ce sa iti faca cine, psihopatii nip?
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 14:34:04
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Pocainta nu este VINA inept uman ce esti.
Ai auzit ce zice preotul la finalul liturghiei inainte de impartasirea credinciosilor? Spune ca el e cel mai vinovat. Asta e ritualul, predania, asta e Liturghia scrisa de sf. Ioan Gura de aur! E clar ca esti un incompetent ce te dai foarte mare! Ai ajuns un foarte mare mikidut! Tot ”inainte” mandri pioneri!

Citat:
Hristos nu a venit sa invinovatesca omul.
Nu asta a zis.
Pai daca stii asta si ma invinovatesti, ma judeci si ma osandesti pe toate firele de discutie inseamna ca esti contra, insemna ca nu crezi si ca nu vrei sa asculti deci iata cine nu face parte din Biserica si-mi da lectii de ortodoxie!

Citat:
A zis a indreptam si sa traim ca oamenii.
Ineptii si agramatisme din astea sigur nu a zis!

Citat:
Nu au ce sa iti faca cine, psihopatii nip?
Cine zice ala este! Nu, cap de rumegus si ochi de paie, nu Trambitele te ia ci duhurile rele vor sa te ia din Dumnezeu sau sa te invartoseze asa ca pe tine.

Last edited by Moroco; 29.06.2021 at 14:39:40.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 14:58:17
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Nevrednic de sfintele taie, nevredinc de toata osanda IN FATA SFINTELOR TAINE.

Nu zice ca e vinovat prostane.

Prostane care nu intelegi nimic din crednita.

Doar nu facea crize de vinovatie Sfantul Ioan.

El vorbeste despre dreptate nu despre invinovatire.

Zero minte ai.

Nu exista o teologie a invinovatirii omului. Nu a scris nici un sfant "VINA OMULUI" vreo carte, sectar nerusinat ce esti.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 15:46:49
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nevrednic de sfintele taie, nevredinc de toata osanda IN FATA SFINTELOR TAINE.
Propozitie de analfabet. La cine se refera?

Citat:
Nu zice ca e vinovat prostane.
”Cred, Doamne, și mărturisesc cu Tu ești cu adevărat Hristos, Fiul lui Dumnezeu celui viu, Care ai venit în lume să mântuiești pe cei păcătoși, dintre care cel dintâi sunt eu.

Citat:
Prostane care nu intelegi nimic din crednita.

Doar nu facea crize de vinovatie Sfantul Ioan.

El vorbeste despre dreptate nu despre invinovatire.

Zero minte ai.
Imi dai tu lectii despre ce vorbeste el?
E clar ca tu ai invatat sa te indreptatesti si nicidecum sa stai sub vina, sa te socotesti pacatos, vinovat!

Citat:
Nu exista o teologie a invinovatirii omului. Nu a scris nici un sfant "VINA OMULUI" vreo carte, sectar nerusinat ce esti.
Ai auzit de ghidul de spovedanie? Vezi ca este unul scris de parintele Cleopa. Acolo gasesti pacatele-vinele omului crestin care vrea sa se spovedeasca.

Decat un pripit, autoindreptatit pripit care la fiecare postare se dovedeste cine este, un fur travestit, un lup in haine de berbec ce se erijeaza la a da lectii la altii din pozitia trufase de mare sef!!

Miauna la alta masa ineptii din astea duhovnicesti! Bine-am zis ca esti tembeolog! De ce credeti astfel de oameni? De ce va luati dupa ei?

Va place sa stati ca strutii cu capul in nisip si sa pupati astfel de râme ”ortodoxe” in dos sau pe inele?

Te iert si de data asta. Pentru ca unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Imi dau seama ca tu chiar nu stii ce faci!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 15:55:20
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Admiterea starii de cadere si nevrednicie nu este invinovatire sectara mistica.

Mai trage o data.

Infricosati lumea xu nebuniile voastre ddoar asta stii sa faci.

Nu exista "pocainta" ca "invinovatire nebuna". Voi asa va innebuniiti clientii la.magazinul de nebuni.

Deci tu ai nevoie de clienti la magazinul de nebuni si vinzi gogosi pe aici poate se prinde vreunul.

Petru7 vad ca a plecat si repeta nebunii si el.

Vezi ca doar diavolul te invinovateste Dumnezeu vrea indreptare si iti aduce speranta.

Le-ai inteles gresti prostane.

Pocainta este indreptare cu nadejde nu spaima sectara si invinovatire nebuna

Hristos nu aduna nebuni inspaimantari langa El asacum propui tu.

Poti sa te duci sa te inspaimantezi cat vrei.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2021, 20:43:08
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Esti un mosneag care isi pierde viata visand la prostii.
Reply With Quote
Răspunde