Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
Am visat în luna februarie că a fost cutremur devastator în România Èi de atunci mă tot gândesc să nu se adeverească Èi daca este un vis premonitor? Se întâmplă seara pe la apus Èi odată cu cutremurul parca simÈeam că începe sfârÈitul lumii că era lung seismul, plus că a fost un vis semi-lucid.
Oare e posibil sa fie un vis premonitor? Eu am des senzaÈii de deja-vu apropo, simt senzaÈia că s-a mai întâmplat în vis acel lucru când apar deja-vu-urile.Iar când eram mai mic Èi a fost în cutremur mare in nu Ètiu ce Èară Èi îl arată la televizor i- zis aÈa la întâmplare tatălui sa vezi că o să fie Èi la noi Èi mi-e frica dar aÈa ca simpla presupunere Èi noaptea pe la 12 a chiar a fost un cutremur de vreo 6 grade in Romania,asta se întampla prin 2002-2004 nu mai Èin minte exact.,atunci toată noaptea nu am mai dormit de frica Èi a fost primul cutremur simÈit de mine Èi stăteam cu frica.
Ce înseamnă asta?
Ètiu că oricând poate sa fie un cutremur mare in Romania iar visul de anul acesta din februarie mi-e frica sa nu se adeverească ca atunci când eram mic Èi am zis aÈa o presupunere copilareasca că va fi Èi la noi Èi asa fost chiar în ziua aceea la 12-1noaptea. ,mi-e dor că că visul asta sa nu fie premonitor Èi să chiar urmeze un cutremur devastator în România curând..  dat fiind faptul că eu am Èi multe senzaÈii de deja-vu Èi nu Ètiu de ce.Dar nu trece luna fara sa am un deja-vu cel puÈin până acum.
Ce părere aveÈi?
Sunt Èanse să se adeverească visul Èi să se producă un cutremur puternic în Romania?Doamne fereÈte! 
|
Visul tau a fost 100% premonitor. Eu ma mir ca s-a intarziat atat de mult cutremurul; va avea aproape 8 grade Richter la Bucuresti si se va simti si la Chisinau. Va avea insa si un ante-cutremur, unul premonitor; poate a si fost.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
|