![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici mesajul nu ajuta foarte mult...
|
|
||||
|
||||
![]()
Doar griji, simte careva mila poruncita?
La ce te-ar ajuta sa dai bani mereu daca n-ai mila si nu simti mila? La ce ar ajuta-o pe prietena ta daca in loc de a-i oferi mila divina i-am asigura viitorul prin lipsa grijilor cumparate cu bani? Doar griji si satisfaceri de griji... lumesti! Fericire?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 14.06.2021 at 16:34:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Si tu ai dreptatea ta...si fariseii zic Doamne, Doamne...
|
|
||||
|
||||
![]()
Degeaba devin ultra politicosi si respectosi si umili si zic Doamne Doamne, Doamne Doamne Hristoase-Cuvinte in ziua aceea... caci nu vor fi auziti.
Bine ca s-a rezolvat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|||
|
|||
![]()
prietene, E MAI USOR SA clevetesti DECAT SA AJUTI, Credinta fara fapte, este nula! BAGA IN CAPUL ALA SEC...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cap sec? Credinta fara fapte? Pai ce rost au faptele din Credinta daca sunt lipsite de simtirea milei? Ar trebui sa-mi fie mila de prietena ta sau de tine dupa ce-mi vorbesti astfel? De ce m-as milostivii de tine? Ca-ti bati joc de mine la fel ca @gpalama pe care-l iei de prieten pentru ca te-a prostit in fata si ca ma huleste fara numar? Spui ca eu clevetesc desi mitomanul clevetitor lansator de barfe si superstitii la adresa mea si a celor 7 Tr.Ap. e prietenul tau @gpalama, prieten de necredinta! Nu poti din cauza asta sa constati cine e defapt teroristul si clevetitorul? Nu poti urmari firele discutiei dintre noi ca sa-ti dai seama cine minte si cine spune adevarul, cine se comporta ortodox si cine nu? Ma confunzi! Nu eu sunt dusmanul tau! Mi-e mila de tine si de prietena ta deci iata ca am o credinta care nu e moarta! Simti mila mea?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.06.2021 at 15:58:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica? Trebuia sa-mi tai venele in direct...am cerut ajutor, dar se pare ca chiar daca sunt urechi, ele sunt surde...am zis, PANA ACUM AM PLATIT EU, ACUM PUR SI SIMPLU NU POT!...de aia am apelat...la mila voastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
.dm...era doar pentru o luna...nu pentru o viata...pfff
|
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, poate, NU PREA MA PRICEP LA CERSIT! Ce sa-i faci nimeni nu-i perfect...vorba lu Dinica, "mana intinsa care nu zice o poveste, nu primeste POMANA"...Dumnezeu sa-l ierte...
|
|