![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Postul negru e pentru multe lucruri: incercari/obstacole in viata, impotriva la farmece/blesteme, lupta impotriva desfranarii (facute deja) pentru iertare, lupta impotriva gandurilor/faptelor necurate, curatie sufleteasca, smerenie...etc!
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 14.06.2021 at 20:16:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am spus gresit ce am spus ci ceea ce am spus este Hristos-Cuvantul, El este Calea si Ortodoxia... restul sunt slujitorii Lui. Tu cand zici ca ai inteles ce a zis @gpalama, defapt ai crezut in minciunile lui si ai pus botul la barfa si la superstitii crezand ca e adevarat ce minte el, ca cica nu-s ortodox si ca gresesc. Practic a intrat in tine duhul rau al necredintei lui si al necredintei celor din ortodoxie in Cele 7Tr.Ap care nu vor sa asculte de Hristos-Cuvantul care sufla prin Cele 7 Tr.Ap. Constat ca te-a luat lupul imbracat in haina ortodoxa si ai aruncat impreuna cu el vina necredintei voastre asupra mea, pentru ca te-am invatat cum se tine cu adevarat o zi de post negru ortodox: de la apusul soarelui pana la rasaritul soarelui, nu dupa ceas ci dupa HAR si intre apus si rasarit ziua intreaga de post negru, in care ai dezlagare doar la apa sfintita si la anafura sau la sfanta cuminecatura! Nu eu te pacalesc ci preotii si duhovnicii tai care de frica sa nu-si piarda clientii te pun sa cari in loc de o galeata cu apa vie abea un degetar... Sigur ca-ti convine sa ti jumate de ora si apoi sa te lauzi de parca ai tinut 40 de zile de post negru. Ei vezi, putoarea duhovniceasca va uneste si aruncati vina pe Hrisos-Cuvantul sa pe mine care nu va mint ci-mi fac datoria de a va marturisi! Acum ai inteles?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 17.06.2021 at 12:47:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Nu m-a luat niciun lup si nu a intrat niciun duh al necredintei. In spatele monitorului e greu sa analizezi psihologic persoanele, asa ca nu mai judeca fara sa cunosti oamenii in realitate! Din ce scriati cu gpalama, am constatat ca, comportamentul dvs ar fi de unul extremist, ca si cand ati fi sectar (ca de obicei sectarii au comportament extremist, dar mai sunt si ortodoxi extremisti dar foarte rar la noi), dar poate nu sunteti! 2. Inca o data, Dumnezeu sa te ierte ca nu stii ce faci!, nu judeca fara sa nu cunosti oamenii. Preotii mei nu sunt din aia care ii intereseaza banul ca altii. Intotdeauna le pasa de mireni, si ajuta din invataturile ortodoxiei pe toti! Daca am facut reclama la parohia din Topraisar in threadul ala, stai linistit ca nu aceea e parohia mea, eu sunt din Constanta, dar nu dau numele parohiei mele din Constanta. Eu am aici in parohia din Constanta duhovnic in varsta, care nu usureaza galeata de dus. (Din contra duhovnicul meu in varsta pentru malahie (desfranarea mica) da canonul traditional la oameni, minim 40-80 zile sau chiar un an de zile pentru indreptare, nu ca alti preoti care impartasesc un om care s-a abtinut de la desfranarea mica pentru doar 2 saptamani de post doar pentru ca "a incercat" sa lupte) 3. Eu nu m-am laudat deloc, port o conversatie normala vorbind la persoana I. Extremismul crestinesc asa se manifesta, se arunca piatra la altii ca in Evul Mediu/Epoca Antica. Judecati dvs. oamenii fara sa ii cunoasteti si nu e bine! Urat din partea dumneavoastra. Dumnezeu sa va ierte ca nu stiti ce faceti! Si pe mine sa ma ierte daca am zis altceva. Dar nu am mintit deloc (nu ma laud, vorbesc la persoana I normal)! Parintele Necula (nu e duhovnicul meu, dar il urmaresc pe TikTok) spunea asa la o conferinta cu tineri: "Mai bine ma imprietenesc cu un Ateu bun, decat cu un crestin indracit!" , si ii dau mare dreptate, ateii chiar daca nu cred in Dumnezeu, o parte din ei chiar fac voia lui Dumnezeu! Am prieteni in realitate cu care ma inteleg foarte bine, care sunt Atei si nu ma deranjeaza cu nimic!
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 17.06.2021 at 13:34:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe toate firele de discutie @gpalama ma face in toate felurile, de la demonizat, eretic, sectant, prost, rupt, nebun, etc... si tu sustii ca eu sunt extremistul? Dragul meu, te-ai suparat ca ti-am spus cum se tine corect o zi de post negru si tu mi-ai spus ca e gresit! Ce e gresit din ce te-am invatat? Nu cumva e gresit sa vezi pe dos si sa pui botul la barfa si la superstitie? Nu cumva e gresit sa minti si sa te inhaitezi cu lupii imbracati in haina de oaie ca @gpalama preluandu-le minciunile de parca ar fi adevaruri? Nu e gresit sa fii naiv si orb ca sa nu vrei sa vezi ca eu spun bine cand spun cum se tine o zi de post negru, dupa Har nu dupa ceas, de la apus la rasarit?Un ortodox ca tine n-ar trebui sa fie drept? N-ar trebui sa fie curajos? Te-a speriat cei ca @gpalama si ai trecut rapid in tabara celor care ma vad sectant sau extremist. Nu e nimic extremist si nimic sectar in ce am marturisit de la Hristos-Cuvantul. Nu am osandit preotii sau duhovnicii tai ca sa te superi ci ti-am spus care este adevarul. Daca tu nu cauti adevarul ci prieteni de inhaitare cu care sa lapidati Cele 7 Tr.Ap. si te superi daca discuti cu mine... atunci problema e la tine dragul meu. Va inteleg, dracul v-a speriat si nu mai puteti cauta Adevarul si crede in El. Deci cine este extremistul eu sau @gpalama? De ce il crerzi pe el si nu pe mine? Ti-e mai usor sa crezi in teologi raspopiti care mint pe toate firele de discutie decat in mine care-ti spun Adevarul? Spune-mi de ce crezi in el?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, pe firele tale de discutie, tu te comporti ca un sectar. Si produci doar sectarisme. Si da, trebuie spus ca tot ce produci este sectarism ieftin de cel mai joasa speta. Si da, BISERICA v-a condamnat pe voi. Asa ca nu te mai victimiza, sectare, ca tu vii aici ca lupul imbracat in oaie si te miri de ce iti iei pe cocoasa cand incepi sa otravesti turma lui Hristos... Exact asta esti, un sectar nerusinat, care de 10 ani de zile a fost alungat de X ori de pe forum pentru aceeasi problema si care nu se invata minte. Si care de fiecare data cand vine aduce tulburare si prozelitism. Sectarism. Pai cine aduce pe forum sectarismul, nu tu? De 10 ani de zile? Unde statea victima... Apropo, nu te tine nimeni cu forta aici, ci doar tu intri pe oriunde poti. Te imbraci ca lupul in noi si noi haine ca sa otravesti turma lui Hristos. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 17.06.2021 at 17:07:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Spuse un sectar condamnat de Biserica, repetand nebunia sa pe care de 10 ani nu a inteles ca o Biserica intreaga ii spune: E GRESIT.
Este gresit, si tot ce faci si toate "faptele" si "roadele" tale arata TULBURARE SI DIAVOL - lucrarea satanei. Esti unul care tulbura pe altii de 10 ani de zile. Care tulbura Biserica. Care tulbura totul. Asta faceti voi din NIP, tulburati. Infara de placa ta continua "toti e rai, NIP e buni" nu stii altceva. Mai usor cu placa nebuniei NIP. Din Trompetele tale sunt sectari cu invatatura protestanta - sectari si protestanti get-beget. Din pacate analfabetismul tau teologic, nu iti permite sa vezi mai departe de bruma de cateva pagini citite pe cateva forumuri. Sectele se mapeaza toate pe invatatura protestanta: - Cuvantul lui Dumenzeu, apocalipsa, Hristos vorbeste, doar Hristos... si vrajeli din astea. Si ignora Biserica. Si nu asculta de Biserica. Un ne-teolog analfabet ca tine nu poate emite decat "teorii", asa cum ai threaduri cu "teorii". Tu de fapt esti doar o teorie continua care un prea intelege ca e fabricata din lipsa de cunostinte. Analfabetismul tau in nenumarate directii se vede de la un punct incolo. Citat:
Doar tu esti singurul care a adus "teorii". Si uiti ca la sfarsitul veacurilor "multi vor veni in numele lui Hristos"... cam ca tine. Haita de ortodocsi? Si mai rau de atat, o sa batem in lupii care ameninta ortodoxia cat nu or sa poata duce. Pana or sa plece cu coada intre picioare. Sa nu se mai apropie de ortodoxie cat traiesc ei in nebunia lor. Sa vada puterea lui Dumnezeu in ortodoxie si ca nu pot sa se apropie de ortodoxie. Ai marturisit un rahat pe bat - cam asta esti si tu acum.. Fericirea diavolului, inafara Bisericii? Ca te-ai certat cu toti, ca esti condamant de Biserica? Bai sectare, si Hristos ce zice de asta? Pe El l-ai intrebat? Sectar nerusinat mergi cu diavolul in cap, dar de Hristos nustii... Last edited by gpalama; 17.06.2021 at 18:01:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asta ai spus cand am zis ca judeci gresit duhovnicii mei fara sa ii cunosti, care ei NU SUNT ASA! e tot un fel de jignire! Cand zici ca ma "pacalesc" , sau "sa nu isi piarda clientii" . Nu mai sta sa ma analizezi psihologic judecandu-ma, ca am vazut ce ziceti pe aici... si tu si Petru7. Nu-mi pasa ce spuneti voi despre mine, sa carcotiti in continuare, ca va place sa judecati si sa barfiti la fel! Nu ma cunoasteti deloc! Voi doi spuneti unele lucruri ciudate (cateva nu totu) nemaivorbite de niciun alt duhovnic (partea cu teoria pacman3d, contradictii cu postul negru, acuzatii impotriva stiintei facandu-ne pe noi toti "prosti" ca noi credem ce ni se spune la scoala/televizor si ca nu va credem pe voi, ce am mai vazut aici...am mai vazut chestii. Eu am scris documentatia aceea cu postul negru (beneficiile postului asupra corpului si ce se intampla cu corpul) aici ca sa incerc sa ajut pe cei de-o seama cu mine si mai mici decat mine. Voi ati inceput cu tam-tam. E asta e poporul roman....romanul intotdeauna se cearta cu un alt roman pe orice nu conteaza religia!
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din gura ta iese doar "NIP", "Hristos-Cuvantul", preotii sunt rai, Biserica greseste. Asta este vocabularul tau sectar. Altceva nu stii. Noi in Biserica nu cunoastem cuvintele astea. Tu prin cuvintele si vorba ta te dai de gol a fi satana. In fata oalei tale de noapte care o plimbi pe forum tamaind prin toate threadurile care sa-ti sustii mizeria sectara este mult prea putin ce produc eu. Imi mai trebuie mult efort ca sa ma apropii de putin din ce faci tu.. Asa ca vezi-ti barnele din ochi in care in fiecare clipa "Biserica greseste" (mare prost poti sa fii sa spui asta), si "NIP are dreptate"... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu spun doar ca prin Cele 7 Tr.Ap. a suflat si sufla Hristos-Cuvantul adica Fiul lui Dumnezeu marturisit de ortodoxie. Daca voi nu va dati seama si va astupati urechile si va inchideti ochii si va amagiti si va autosenilizati mintile, atunci de ce e vina mea? Citat:
Nu poti pricepe dar te dai mare destept cand defapt esti doar un penibil! Ai citit ce au spus cele 7 Tr.Ap.? Daca nu, inseamna ca ai scos Apocalipsa din BOR si ca nu-L mai astepti pe Mesia sa vina intru judecata! Normal, vad ca ma judeci si ma hulesti tu la fiecare propozitie si pe toate firele de discutie! Ai ajuns un ortodox pe dos care te dai mare! Ai auzit ce a zis Domnul lui Saul din Tars? ”Greu iti este sa lovesti cu piciorul in tepuse”. A orbit de rusine! Norocul lui a fost ca s-a pocait si a devenit un mare intelept, un sfant avand parte de o marturisire minunanta, pana si pamantul s-a cutremurat pentru el ca sa-l elibereze din inchisoare. Ia aminte ca esti decat un pripit! Te-ai luat dupa orbii et corbii, dupa globalai si platisti si instaurezi marele papalac condus de antihrist cu puterea satanei, din ascuns, din cotlon impreun cu Luxifer!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 17:29:45 |
post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 01:38:17 |
Postul negru | bogdanc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 20 | 04.05.2013 15:39:27 |
post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 13:40:19 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
|