![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca nu vrei sa crezi si in Cele 7 Tr.Ap. minti pe toate firele de discutie deraind de la subiect ca sa-mi porti de grija asa cum puta satana grija lui Iisus in pustiul Carantinei. Ar trebui sa spui tuturor de ce ma confunzi intentionat cu ereticii (catolici si ceilalti care s-au rupt de ei) sau cu sectantii (neoprotestantii) sau cu Ewald Frank-enstain? Ar trebui sa marturisesti de ce crezi cu viclenie ca as fi tulburat sau demonizat? Ti-am spus, diavolul trufiei si necredintei stie in tine mai bine ca mine si ca oricine tot ce desarti pe toate firele de discutie. Nu vrei sa vezi ca impreuna cu el esti ca un kamikaze inconstient care-si distruge viata vesnica spunan deserataciuni pe toate firele de discutie, la adresa mea? Nu dragul meu, nimic din ce spui asa ca din super-stiinta (barfa si superstitie) nu e adevarat ci sunt halucinatiile mintii tale bolnave de necredinta si mitomanie!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|