![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cap sec? Credinta fara fapte? Pai ce rost au faptele din Credinta daca sunt lipsite de simtirea milei? Ar trebui sa-mi fie mila de prietena ta sau de tine dupa ce-mi vorbesti astfel? De ce m-as milostivii de tine? Ca-ti bati joc de mine la fel ca @gpalama pe care-l iei de prieten pentru ca te-a prostit in fata si ca ma huleste fara numar? Spui ca eu clevetesc desi mitomanul clevetitor lansator de barfe si superstitii la adresa mea si a celor 7 Tr.Ap. e prietenul tau @gpalama, prieten de necredinta! Nu poti din cauza asta sa constati cine e defapt teroristul si clevetitorul? Nu poti urmari firele discutiei dintre noi ca sa-ti dai seama cine minte si cine spune adevarul, cine se comporta ortodox si cine nu? Ma confunzi! Nu eu sunt dusmanul tau! Mi-e mila de tine si de prietena ta deci iata ca am o credinta care nu e moarta! Simti mila mea?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.06.2021 at 15:58:46. |
|