![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am auzit pana acuma pe nimeni dintre neoprotestanti sa promoveze Apocalipsa cu Trambitele! Arata-mi linkul, da un exemplu, spune te rog care-s Trambitele pe care le promoveaza neoprotestantii? Am intalnit multi neoprotestanti pe strada care ma abordau sa-mi dea fluturasi: martori Iehovisti, baptisti, penticostali, adventisti... si i-am intrebat daca tot vorbesc ei de Apocalipsa daca stiu cine sunt Cele 7 Tr.Ap. caci ei spun ca au calculat pe baza Bibliei cand incepe. Vroiam sa le dau dreptate si sa-i fac sa revina la dreapta credinta trimitandu-i sa cunoasca ingeroamenii Domnului, adevaratele Trambite prin care sufla Hristos-Cuvantul pregatirea in vederea judecatii si niciunii nu m-au crezut si nici n-au vrut sa ma creada oricat le-am explicat si le-am vorbit de viata sfanta a Trambitelor, de manastirile ridicate, de Har, de purtarea smerita, umila, cuvioasa, de proorocii implinite, de minuni, de dovezi, de mucenicie, le-am zis chiar si faptul ca toate Trambitele au fost prigonite inclusiv de ortodoxie si tot nu m-au crezut. Le-am spus ca da, Implinirea Apocalipsei a inceput in Romania imediat dupa primul razboi mondial. (in 1922 odata cu aparitia ziarului ortodox Lumina Stelelor si a fost confirmat acest inceput Apocaliptic cand s-a aratat sf. Cruce de Lumina pe CER deasupra Greciei in 1925 (ce-i in paranteza nu le-am spus)). Le-am explicat cine sunt Cele 7 Tr.Ap. si niciunii nu au vrut sa creada si s-au suparat si au incheiat discutia cu mine. Deci draga domnule Adri.iu91, ca sa nu-ti creasca nasul, urechi de magar, copitute si coada ca la Pinochio, poti, te rog frumos, sa ne dai linkuri sau sa postezi citate din locurile unde neo-protestantii promovau Trambitele din Apocalipsa? Te rog frumos, fa efortul asta caci sunt foarte curios despre ce ingeri Trambite vorbesc neo-protestantii.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 25.06.2021 at 14:15:47. |
|