Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2021, 11:47:22
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Daca tu esti analfabet si citesti ce-ti trazneste tie prin minte din ce postez eu, degeaba arunci vina pe mine de parca asa as fi scris eu, sunt nascocirile tale. Stii bancul cu ceainicul? Ce-ai Nicule, ce ai nicule, ce mai Scornicesti? La impuscatul se refera, e ca un tata pentru tine la cate analfabetisme scoti din tine!

Nu l-am facut apostol ci am zis ca e sfanta sosie a sf. apostol Petru din film! Daca pe el nu-l credeti atunci ce ma mir eu ca nu vreti sa credeti in Cele 7 Tr.Ap.???!... ca de a ma crede pe mine ce sa mai vorbesc? De la necredinta vine potopul, pe ici pe colo, caci potop nu va mai fi ca pe vremea lui Noe caci Dumnezeu se tine de Cuvantul lui Dumnezeu!
In fond trebuie si satane de oameni ca tine, sa se arate adevarul mai bine....

Adica tu fa-ti treaba ta acolo, arunca in ortodoxie cu de toate, ca o sa iti primesti dupa munca - munci.

Chiar tare, ca in 10 ani de zile ai ramas ca prostul pe dupa gard, ai incercat sa sari de nenumarate ori gardul si tot acolo ai ajuns. Un prost pe care nimeni nu il crede si la care se uita lumea ca la un nebun.

Si ai sugerat mai mult ca e chair o sosie a unui apostol, asa cum va pierdeti voi mintea in nebunii.... Adica tu nu doar "sugerezi inofensiv" ci esti de fapt un elucubrant mistic care nu isi ia pastileles.

Last edited by gpalama; 29.06.2021 at 11:51:03.
Reply With Quote