![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta rezulta din ce scriu? Ce spui tu? Nu ti-e clar ca esti un mitoman de profesie si un logician de balta ce te ocupi cu confuzionismul si incurcatoria? Nu-ti dai seama ca incerc sa-ti explic ce faci tu ca sa incerci sa te opresti pana nu te prabusesti de tot? O casa ca a ta zidita pe nisip miscator, oricat de tare si de mare se arata, se va auzi cat de mare i-a fost prabusirea si asta e ”slava” care o asteapta. Deci as vrea sa te feresc. De aia incerc sa-ti explic cu cine te asemeni, ce faci, sperand ca poate mai ai doi neuroni functionali neblocati si ca ai putea pricepe intr-un final apoteotic. N-as vrea sa se prabuseasca ditamai palatul pe tine si sa te inghita nisipul miscator. Eu mi-am zidit casa pe Stanca. Asa e tot cel care daca aude ce zice Domnul degraba face ceea a auzit ca e de facut! Ce e de facut? Pocainta si apoi mila, stii tu, porunca cea noua. Tu daca nu vrei sa auzi ci ai desfintat Apocalipsa si Cele 7 Tr. Ap. defapt nu ai ce sa auzi deci casa ta e zidita pe minciuna, evitare si gol. Tu nu ai de Cine sa asculti. Deci casa ta este lumea! Ai avantul prabusirii lumii. Echipa in care joci se numeste: Avantul Prabusirea! Ai impresia ca pe mine ma prabusesti cand colodeja stai in iad intr-un loc mai din jos, mai prabusit! Sapa-ma si ma pareste si fa rapoarte si minti mai departe. Ajungi tot mai jos! Adanca e groapa mito-maniei si a huliganismului! Vai de cei ce-si ridica calcaiul impotriva ”mai micilor Mei”! Mai bine le era lor sa-si fi legat de gat o piatra de moara si sa se arunce in mare!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|