Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2021, 14:12:22
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eusingur Vezi mesajul
nu va deziceti catusi de putin...niste farisei cu aere de intelectii...satana poate corupe in cele mai ciudate moduri...si morala (mea), e unul...
Ai pierdut ceva si te-ai supărat? Acuma vrei sa te razbuni pe ... niste ”farisei”? Chiar nu vrei sau nu poti sa pricepi talcul povestii? (frickUcucu se razbuna pe Dumnezeu.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 13.10.2021, 18:46:13
eusingur eusingur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2014
Locație: Germany
Send a message via Skype™ to eusingur
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Ai pierdut ceva si te-ai supărat? Acuma vrei sa te razbuni pe ... niste ”farisei”? Chiar nu vrei sau nu poti sa pricepi talcul povestii? (frickUcucu se razbuna pe Dumnezeu.)
scurtule'n banda...nu am pierdut nimic si nici nu sunt suparat,catusi de putin...morala povestii ,e ca povestea(ta) nu are morala...preplinatatea ta, o sa dea pe afara intr-o zi...sa te fereasca, providenta, de acea zi.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2021, 13:29:56
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eusingur Vezi mesajul
scurtule'n banda...nu am pierdut nimic si nici nu sunt suparat,catusi de putin...morala povestii ,e ca povestea(ta) nu are morala...preplinatatea ta, o sa dea pe afara intr-o zi...sa te fereasca, providenta, de acea zi.
Ce ti-am facut? Cu ce ti-am gresit?.. de-mi vorbesti asa de urat?

DE CE MA IEI IN BALON?

Are morala povestea!!!

De ce-mi zici scurtu-n banda si preaplinatatea ta?

(Nu pricepi ca fricusul, cucu ce-ti planteaza puii lui in cuibul tau, frikukuxclanusul din povestea cu talc a lui Petru7 se razbuna pe Dumnezeu dandu-se victima? Aia e morala! Fricusul ipocrit si agresiv se razbuna pentru ca a pierdut. Cine-l pune sa-si lucreze pierzarea aruncand vina pacatelor sale pe altii?)

Morala e ca ciorb la ciorb nu-si scoate ochii si ca rade ciorb de b-oala sparta! Pricepi morala? Talcul? :)))))))))))

Nu merge la pomul laudat cu sacul gaurit si nu trage cu ulciorbul tau mereu la apa altuia....
.... sunt aici niste talcuri fenomenale. :))))))))))))))

Pentru unii de ras si pentru altii de plans!!!!!!!!!! : (((((((((((((((((((((
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 14.10.2021 at 13:45:23.
Reply With Quote
Răspunde