Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2021, 13:01:11
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Spune-i lui "Hodayot"(din semnatura ta), pe care-l citezi copy/paste fara sa cercetezi ce spune, ca Dumnezeu si toate pronumele personale sub care se face referire la El se scriu cu majuscule; de ex. "Te cauta".
Nu e o greseala de traducere "google-translate" fiindca programul acela nu traduce litere ci cuvinte si fraze.

Chiar si citatul e gresit conceput duhovniceste fiindca Dumnezeu nu paraseste niciodata pe nimeni, nu doar pe cei care-L cauta; Dumnezeu iubeste pe toti la fel, nu-i asa?

Insa daca Hodayot spune ca Dumnezeu nu-i paraseste pe cei cate te cauta pe tine, Pslam23, atunci e corect gramatical, imi cer scuze si te-ntelege toata lumea de ce nu vrei sa-l modifici, iar dogmatic n-ar fi o ineptie daca-ai fi mare vindecator sau apostol.
Interesanta intelegere literala a citatului: ”Dreptatea Ta va dainui intru vecie caci Tu nu i-ai parasit pe cei ce te cauta" (Hodayot)

Adica daca sunt cautat de catre cineva, eu un om oarecare, Dumnezeu nu-i va parasi pe cei ce ma cauta si asa Dreptatea Lui va dainui intru vecie.... ei defapt cauta sufletul meu sa mi-l piarda.

Interpretarea corecta duhovniceste este: Cunoasterea lui Dumnezeu facuta prin cautare de credinta face ca Dumnezeu sa nu te paraseasca niciodata daca te salasluiesti in dreptatea Lui ce va dainui peste tine.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Vechi 16.08.2021, 15:06:44
Psalm 23's Avatar
Psalm 23 Psalm 23 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.03.2021
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Interpretarea corecta duhovniceste este: Cunoasterea lui Dumnezeu facuta prin cautare de credinta face ca Dumnezeu sa nu te paraseasca niciodata daca te salasluiesti in dreptatea Lui ce va dainui peste tine.
Asta vroia sa spună autorul citatului din,, Hodayot"sau cartea psalmilor de la Qumran. Unul dintre autori (posibil enigmaticul,, Învățător al Dreptății", după mulți întemeietorul comunității) în mod cert exact la asa ceva s-a referit Petru ca era un mistic autentic, conștient în ca în ciuda nevredniciei sale Dumnezeu se va indura de el iar căutarea lui înflăcărata nu va rămâne fără răspuns. Nu știu dacă ai citit acei psalmi dar ai surprins exact esența.Numai bine, o zi frumoasa

Last edited by Psalm 23; 16.08.2021 at 15:12:08.
Vechi 17.08.2021, 06:10:06
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
...Interpretarea corecta duhovniceste este: Cunoasterea lui Dumnezeu facuta prin cautare de credinta face ca Dumnezeu sa nu te paraseasca niciodata daca te salasluiesti in dreptatea Lui ce va dainui peste tine.
Chiar daca sunteti de acord si va place la amandoi, e incorect!

45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.(Mt5,45)

Dumnezeu nu paraseste pe nimeni si dragostea Lui ramane peste toti.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Subiect închis