Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2021, 19:40:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliana.M Vezi mesajul
"partea reptiliană a creierului" ..... Considerați că Dumnezeu l-a creat pe om cu așa ceva?
Da citisem despre subconștient, sau despre partea amigdaliană responsabilă mai ales cu stimuli/impulsuri agresivitate, sexualitate, etc, sunt unele mesaje care rămân în subconștient și răbufnesc când nici nu te aștepți, și reclamele și videocrația le accentuează.

Creierul e ca o bandă magnetică în care se stochează multe pe care nici nu le mai ținem minte.

Mintea îndumnezeită a sfinților rugători decolmatează această parte și așa ating rugăciunea cu putere.

Citat:
Vă rog să mă iertați că nu am detectat semnul de întrebare din capătul frazei, chiar eram așa de bucuroasă încât nu mi-am dat seama că în capăt era acel semn de punctuație. :))))
Nu e nicio problemă poate și eu am frazat greșit.

Citat:
Dar să știți că am interogat repede google și chiar am aflat într-un articol că duhovnicul Mădălinei este la Ploiești (între timp a plecat și el la cele veșnice). Nu pot să sper decât că este și adevărat.
Nu știu detalii, trebuie spovedanie continuă pentru cineva care e chinuit de deznădejde, și alte nemulțumiri acumulate, omul se poate sinucide și din anumite nemulțumiri și neîmpăcări sufletești.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Madalina Manole Carmen FUNIERU Slujba inmormantarii 63 01.07.2025 16:33:07
Bunica mea a plecat la Domnul... glykys Generalitati 75 12.06.2014 10:24:15
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 77 18.11.2012 12:58:30
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + cristiboss56 Generalitati 8 15.07.2011 12:10:54
IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 77 18.03.2011 12:13:17