![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. De fiecare data cand sunt pe acest forum, am impresia ca sunt in anul 2000, asa de antic si de demult mi se pare acest format si probabil ca si este. Un aer retro ce imi provoaca o anumita incapacitate de a scrie. Eu, care scriu eseuri peste eseuri aici efectiv ma blochez. Nu prea imi prieste... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci libertatea de exprimare există, însă în zona de religie mereu vei găsi persoane care nu vor tolera altceva decât dogma în care cred. Practic unii au murit pentru credință și alții au ucis pentru credință.... Și încă se mai întâmplă asta... Da, într-adevăr este o nota de seriozitate, de arhaic pe acest forum, dar tocmai acest aer îl face diferit, și probabil asta ne atrage la el. Însă dezbaterile sunt mereu constructive, aici vei găsi mereu un răspuns, și chiar dacă nu ești în zona de confort, orice "luptă" prin arma cuvântului nu face decât să te slefuisca și să ușureze evoluția ta... Scrie liber, indiferent dacă ceilalți vor aprecia, critica etc... Atâta timp cât "deranjezi" e bine:))