Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2021, 19:19:13
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Ati vazut ce a facut Teofan?
A intrat in ATI la pacientii in stare grava.

Asta da act de mare curaj. E mai tare ca si Calin Georgescu care a facut baie in lac la -6 grade afara.

Incep insfarsit pastorii ortotodocsii sa ia atitudine si sa-si apere turma de hoti, de lume, de boli si de moarte, de necredinta.

Felicitari celor curajosi si credinciosi care duc lupta cea buna a dialogului fratesc in duhul bland si smerit al inimii, al iubirii de Dumnezeu si al iubirii duhovnicesti de aproape.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 17.11.2021 at 19:24:29.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2021, 19:37:52
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Ati vazut ce a facut Teofan?
A intrat in ATI la pacientii in stare grava.
Cel mai curajos ierarh a fost ÎPS Teodosie care a împărtășit cu aceeași linguriță când presa sistemului îi dădea bombeuri în figură și diferiți justițiari îi făceau plângeri penale, s-a rugat de Bobotează în ianuarie 2021 cu 5.000 de credincioși pe faleza din Constanța fără să se teamă, a luat poziții publice pe mai toate temele fierbinți, a citit sute de nume de pe pomelnice până seara târziu fără să ceară bani.
A făcut Odovania Învierii(adică slujba aducerii aminte a încheierii unui praznic) cum au făcut-o ierarhii greci pt că s-a tăiat accesul credincioșilor de Sfintele Paști 2020.

Last edited by Iorest; 17.11.2021 at 22:53:34.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2021, 10:51:45
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Cel mai curajos ierarh a fost ÎPS Teodosie care a împărtășit cu aceeași linguriță când presa sistemului îi dădea bombeuri în figură și diferiți justițiari îi făceau plângeri penale, s-a rugat de Bobotează în ianuarie 2021 cu 5.000 de credincioși pe faleza din Constanța fără să se teamă, a luat poziții publice pe mai toate temele fierbinți, a citit sute de nume de pe pomelnice până seara târziu fără să ceară bani.
A făcut Odovania Învierii(adică slujba aducerii aminte a încheierii unui praznic) cum au făcut-o ierarhii greci pt că s-a tăiat accesul credincioșilor de Sfintele Paști 2020.
Ai dreptate, m-am gandit si eu la asta, Teodosie fiul duhovnicesc al sf. Andrei, a luptat si cu sistemul si cu virusul adus de cei vaccinati sau nevaccinati veniti la sfintele sarbatori si a respectat canonul impartasindu-i cu aceiasi lingurita sfidand necredinta si moartea.

Dar una e sa stai in Casa Domnului unde esti aparat de Duhul si de sfinti si alta e sa mergi in mijlocul vaii mortii intre muribunzii de la ATI unde colcaie virusii si nozocomialele si e instaurata necredinta si totalitarismul lumii OMS care prin protocoale absurde extermina batranii si bolnavii ce prezinta comorbiditati ceva gen Sparta si unde nu te apara decat Credinta proprie in Dumnezeu.

(In Sparta daca erai copil bolnav sau handicapat sau daca erai atat de batran sau de bolnav ca nu puteai sa mai stapanesti un berbec tanar atunci te aruncau la groapa comuna, un fel de iad, jertfa la tartar.

Mai nou e invers ca la Sparta, sunt premiati puturosii, bolnavii, handicapatii, cretinii, jmecherii si statul social pentru ei e muma in timp ce pentru copiii harnici, silitori, vrednici, statul e ciuma si nu le da nicio sansa fortandu-i sa plece sa-si castige o piine straina.

Mare viclenie cu țeapa asta sociala a antihristului pe care a furat-o scorpia vicleana de la milostenia crestina ca s-o aserveasca lui faraon. La fel e si cu filantropia cosmopolita si exclusivista care e slugarnica la idealurile marelui papalâc care mereu face teledoane si laudarosenii publice.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 18.11.2021 at 10:53:52.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2021, 18:25:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dar una e sa stai in Casa Domnului unde esti aparat de Duhul si de sfinti si alta e sa mergi in mijlocul vaii mortii intre muribunzii de la ATI unde colcaie virusii si nozocomialele si e instaurata necredinta si totalitarismul lumii OMS care prin protocoale absurde extermina batranii si bolnavii ce prezinta comorbiditati ceva gen Sparta si unde nu te apara decat Credinta proprie in Dumnezeu.
Dacă mergi la ATI în costum de cosmonaut, respectând circuitele și protocoalele de decontaminare și necontaminare pe care le respectă și medicii din prima linie și după te și dezinfectezi ești mai apărat decât să stai între 5.000 de oameni pe o faleză, unu să tușească lângă tine în frig, altul să-ți sărute mâna poate cu salivă plină de încărcătură virală.

ÎPS Teodosie a salvat Boboteaza, pelerinajele prin atitudinea demnă, dacă nu era el să ridice glasul și încă doi trei din Sfântul Sinod, ceilalți erau șoricei din păcate.
Sfântul Sinod are totuși 56 de ierarhi și doar unul e luptător în prima linie, asumat, amendat, hulit, anchetat etc.

Încă am în memorie imaginile cu el slujind în frig la peșteră de Sfântul Andrei în 30 Noiembrie 2020...
Vechi 18.11.2021, 19:01:37
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dacă mergi la ATI în costum de cosmonaut, respectând circuitele și protocoalele de decontaminare și necontaminare pe care le respectă și medicii din prima linie și după te și dezinfectezi ești mai apărat decât să stai între 5.000 de oameni pe o faleză, unu să tușească lângă tine în frig, altul să-ți sărute mâna poate cu salivă plină de încărcătură virală.

ÎPS Teodosie a salvat Boboteaza, pelerinajele prin atitudinea demnă, dacă nu era el să ridice glasul și încă doi trei din Sfântul Sinod, ceilalți erau șoricei din păcate.
Sfântul Sinod are totuși 56 de ierarhi și doar unul e luptător în prima linie, asumat, amendat, hulit, anchetat etc.

Încă am în memorie imaginile cu el slujind în frig la peșteră de Sfântul Andrei în 30 Noiembrie 2020...
Asa a intrat? In costum de cosmonaut? Mie din stirile respective mi se parea ca s-a dus asa fara masca si in straie preotesti caci daca nu ar fi fost asa atunci nu vad unde ar fi fost curajul si mesajul ca e alaturi de ei.

Ai dreptate, acuma vad ca a folosit combinezonul.

Bine macar ca a mers la ei sa-i imbarbateze, tot e ceva insa acum mi-e clar ca Teodosie e mai curajos si mai demn.

Poate ca n-a vrut sa duca in ispita caci daca mergea fara combinezon s-ar fi luat toti credinciosii dupa el si poate ca multi ar fi murit caci riscurile exista. Deci poate e vorba de intelepciune in lucrarea asta a sa. Dar nu e mare scofala, putea sa trimita preotii caci imbracati in combinezon nu riscau nimic.

Nu vad rostul acestei lucrari, arhiereul sa mearga la ATI in combinezon ca sa imbarbateze bolnavii multi in stare comatoasa.

Sa fie vorba de puterea rugaciunii?

Last edited by Moroco; 18.11.2021 at 19:14:00.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2021, 20:35:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Bine macar ca a mers la ei sa-i imbarbateze, tot e ceva insa acum mi-e clar ca Teodosie e mai curajos si mai demn.
Demnitatea fiecare o poartă cum știe, eu n-am sugerat că ÎPS Teofan nu ar fi, eu m-am referit că la începutul bolii, puțini au fost în față ca ÎPS Teodosie care a riscat mai mult.

Citat:
Poate ca n-a vrut sa duca in ispita caci daca mergea fara combinezon s-ar fi luat toti credinciosii dupa el si poate ca multi ar fi murit caci riscurile exista.
Nu cred că s-ar fi luat cineva după el, n-ai voie să intri într-un spital suport, nici să-ți vezi rudele cât timp sunt internate dacă e spital suport sau de infecțioase, sau așa am auzit că e foarte strict, și-au pus mai mulți întrebări cum de presa filma pe acolo nestingherită, dar aparținătorii nu sunt lăsați.

Citat:
Deci poate e vorba de intelepciune in lucrarea asta a sa. Dar nu e mare scofala, putea sa trimita preotii caci imbracati in combinezon nu riscau nimic.

Sa fie vorba de puterea rugaciunii?
Păi riscul e moderat spre mic, dacă ai și anticorpi de la trecut prin boală sau ser, ai combinezon, respecți circuitele în mod profesionist, te dezinfectezi după inclusiv sterilizezi hainele etc.

Cred că mesajul e unul simbolic de suport psihologic.

Last edited by Iorest; 18.11.2021 at 20:39:19.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2021, 10:57:16
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Demnitatea fiecare o poartă cum știe, eu n-am sugerat că ÎPS Teofan nu ar fi, eu m-am referit că la începutul bolii, puțini au fost în față ca ÎPS Teodosie care a riscat mai mult.
Asa este, ai mare dreptate.

Citat:
Nu cred că s-ar fi luat cineva după el, n-ai voie să intri într-un spital suport, nici să-ți vezi rudele cât timp sunt internate dacă e spital suport sau de infecțioase, sau așa am auzit că e foarte strict, și-au pus mai mulți întrebări cum de presa filma pe acolo nestingherită, dar aparținătorii nu sunt lăsați.
Presa nu interactioneaza cu bolnavii dar apartinatorii se suie pe bolnav si-i taie perfuziile si tubu de oxigen. Nu poti sa risti lasandu-i liberi prin saloane.

Citat:
Păi riscul e moderat spre mic, dacă ai și anticorpi de la trecut prin boală sau ser, ai combinezon, respecți circuitele în mod profesionist, te dezinfectezi după inclusiv sterilizezi hainele etc.
Asa este, a evitat orice risc. Poate a vrut sa luam aminte si noi si sa incercam sa ne pazim daca nu avem credinta macar cat o samanta de mustar ca te ia.

Citat:
Cred că mesajul e unul simbolic de suport psihologic.
Nu stiam ca ortodoxia urmeaza si foloseste invataturile si tehnicile egipsihologiei moderne, lumesti, credeam ca mantuirea noastra e de natura Divina, Mesianica, Harica si nu de natura egipsihologica lumeasca croita dupa mintile lui freud, niesche, menghele, junghi, adler, horney, prom, stack sulivan, ericson, pavlov, superman, batman, spiderman, robocop, gozila, stivjobs, billgates, placebo si altii.

Cred ca a dorit sa faca mila.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2024, 12:58:31
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit Bine Caline , superb Georgescule! I-am ciuruit!

Citat:
Ca sa scapam de candidatul Ciolacu e suficient sa-l batem la europarlamentare, stiti voi de cine zic, de ala cu certificatul de revolutionar primit pe declaratie pe proprie raspundere care a fost anulat.

L-am crezut mai serios ca altii din minciuma rosie USLamista insa cu chestia asta si-a dat arama pe fatza! Mihai Dodu slujind interese politicianiste oculte i-a retras certificatul provocand un conflict politic la care premierul a ripostat furibund aratand cine este seful terorist ce se amesteca in justitie si in orice institutie, demonstrand tuturor ca defapt lui ii pasa mai mult de avantajele si privilegiile egoiste si nicidecum de tara, luptand pentru avantajele pe care le are posesorul acestui certificat mizerabil, de la stat, dovedind ca este sigur un impostor fiindca un revolutionar eliberator serios si veritabil n-are nevoie de asa ceva si daca cumva primeste certificat si apoi i s-ar retrage certificatul, in mod sigur ar accepta fara probleme stiind ca noi cei din linia intai care am iesit atunci in strada riscand totul am facut-o gratis, doar de dragul adevarului sau al binelui si libertatii, neasteptand nicio rasplata si niciun privilegiu de la nimeni. Banii sau avantajele ulterioare constituind defapt o forma de batjocura si de insulta la adresa binelui savarsit atunci care nu poate fi nicidecum platit in bani sau avantaje materiale din moment ce actul revolutionar mantuitor a fost facut benevol, gratuit si liber. A incerca sa platesti asa ceva altfel decat prin multumire si recunostinta inseamna a injosi autorul deci numai un impostor se poate lupta in justitie ca sa traga foloase "cuvenite" din astfel de jertfe pure ale poporului insuflat si inspirat de puterea divina.
Unii se jertfira frumos si eroic, iar altii se erijara in beroi dupa cara isi dadura o lege cu beneficii pentru ei insisi si sa-i si cumpere pe ceilalti, mituindu-i ca sa-i sustina ca prostii in alegerile amagitoare care au urmat avand toti fraierii impresia ca are loc schimbarea cand defapt pana azi se tot face mereu restauratia ipocritilor cu fata "umana". Orice erou veritabil se dezice de aceasta vanzare-cumparare de suflete... care continua pana azi... si cine stie pana cand.

Deci trebuie sa ne mobilizam si vom scapa de revolutionarul impostor.
L-am batut la prezidentiale turul I si am scapat si de Ciolacu si de Ciuca cu echipele lor de ipocriti cu tot, slugarnici libidinosi, la UE, la Iohannis, la securisti, la CCR, la justitie, la baietii destepti, la clanurile mafiote si interlope... . Au adus tara la 200 miliarde euro datorii din imprumuturi cu dobanzi mari. 10k-20k euro imprumut pe cap de locuitor. N-au scapat de salariile si pensiile nesimtite ci le-au crescut. Lasa ca vine Bolojan mate-fizica 2 facutlati, mate si mecanica si cursuri de specializare. La PSD se intoarce Ponta... n-au mai apucat sa mance popcorn in turul I ca pe vremea primului tur cu Iohannis. Si Dancila rade de ei... Cine rade la urma rade mai bine!

Daca si-au batut joc de Basescu, au inchis-o pe Elena Udrea, l-a scos turnator si i-a luat casa, si de popor marindu-le preturile la energie si la cosul zilnic, i-a vandut, le-a pus botnite, i-a injectat cu arn mesager, i-a inchis in case de sarbatori asa ca acum si-au luat tzeapa de nu s-au vazut, iar i-a ciuruit Basescu impreuna cu Sica si Lasconi. Superb!

”Ce mai freamăt, ce mai zbucium!
Codrul clocoti de zgomot și de arme și de bucium,
Iar la poala lui cea verde mii de capete pletoase,
Mii de coifuri lucitoare ies din umbra-ntunecoasă;
Călăreții împlu cîmpul și roiesc după un semn
Și în caii lor sălbateci bat cu scările de lemn,
Pe copite iau în fugă fața negrului pămînt,
Lănci scînteie lungi în soare, arcuri se întind în vînt,
Și ca nouri de aramă și ca ropotul de grindeni,
Orizonu-ntunecîndu-l, vin săgeți de pretutindeni,
Vîjîind ca vijelia și ca plesnetul de ploaie…
Urlă cîmpul și de tropot și de strigăt de bătaie.
În zadar striga-mpăratul ca și leul în turbare,
Umbra morții se întinde tot mai mare și mai mare;
În zadar flamura verde o ridică înspre oaste,
Căci cuprinsă-i de pieire și în față și în coaste,
Căci se clatină rărite șiruri lungi de bătălie,
Cad asabii ca și pîlcuri risipite pe cîmpie,
În genunchi cădeau pedestri, colo caii se răstoarnă,
Cînd săgețile în valuri, care șuieră, se toarnǎ
Cad, lovind în față,-n spate, ca și crivățul și gerul,
Pe pămînt lor li se pare că se năruie tot cerul…
Mircea însuși mînă-n luptă vijelia-ngrozitoare,
Care vine, vine, vine, calcă totul în picioare;
Durduind soseau călării ca un zid înalt de suliți,
Printre cetele păgîne trec rupîndu-și large uliți;
Risipite se-mprăștie a dușmanilor șiraguri,
Și gonind biruitoare tot veneau a țării steaguri,
Ca potop ce prǎpădește, ca o mare turburată —
Peste-un ceas păgînătatea e ca pleava vînturată.
Acea grindin-oțelită înspre Dunăre o mînă,
Iar în urma lor se-ntinde falnic armia română.”

Bucurie imensa...

Au invins copiii!

Last edited by Moroco; 25.11.2024 at 13:15:58.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2024, 15:36:27
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Ditamai porcoiul USLamist care pe vremea lui Ponta-Crin se batea in piept cu 76% in parlament scuipand in chelia lui Basescu cu suspendari au pierdut cu prostanacul lor de atunci si de acum de i-a ciuruit pana dimineata si iata cum urmasii lor au ajuns acuma in timpul lui Ciolacu-Ciuca uneltiti de ciolhannis la o noua ciuruire, la un scor record de 19 + 8 = 27%!!! Ghinion!!!

Basy cu Sica care s-a retras ca sa-i dea sanse la Lasconi i-a ciuruit azi din nou! Au mizat pe Lasconi reprezentand dreapta unita si iata ca pana la urma credincioasa i-a invins! Prostanacu, ”revolutionarul” fara diploma de bac sfatuit de Pinochio impreuna cu premierul de la Grivco si cu ostasul lui mare erou de buncar aflat in slujba grasa a ”tarii” devenit peste noapte mare politician au pierdut lamentabil, ridicol, uimitor si incredibil de adevarat. Iar victoria asta reloded, dubla, a marinarului capitan, asupra USLamismului se va retine in toate cartile de istorie. Asa ca sa nu te pui cu Dumnezeu si cu oamenii Lui respectiv cu poporul român crestin ortodox ca ajungi s-o patesti foarte foarte rau si urat, mai ales daca te incapatzanezi ca nebunul sa persisti si sa insisti vrand sa batjocuresti si sa distrugi dreptatea dreptilor pana te faci de toata rusinea!!! (L-au scos informator, securist, tradator si i-au bagat-o in puscarie pe Elena Udrea in ciuda CCRului, apoi pe fratele sau, i-au acuzat copiii, i-au distrus PMP-ul scotandu-l sub 5%, i-au luat drepturile de presedinte, l-au dat afara din casa oficiala, l-au batjocurit apoi si pe Ludovic Orban facandu-i proces si alungandu-l din PNL, pe singurul care nu s-a combinat cu PSDul... si iata azi mare minune!)

”Cine se inalta si se ingamfa pe sine mai mult ca sherporcul de caine lup agresiv ispito-mitomamoniac va fi smerit! Iar cine se smereste pe sine ca sarmanul si dreptul IOV sau ca Daniel va fi inaltzat!”

(Dumnezeu a aparat tara!.. si a sters obrazul dreptilor scuipat de catre imporstorii si ipocritii care se fac ca nu pricep ce s-a-ntamplat.... iar... au nuntit si s-au culcat presedinte si premier fericiti ca intram in scheenghen si nu mai avem nevoie de vize pentru averica si dimineata s-au trezit afara de tot ca prostanacool.)

Last edited by Moroco; 03.12.2024 at 11:48:57.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2024, 12:19:31
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ditamai porcoiul USLamist care pe vremea lui Ponta-Crin se batea in piept cu 76% in parlament scuipand in chelia lui Basescu cu suspendari au pierdut cu prostanacul lor de atunci si de acum de i-a ciuruit pana dimineata si iata cum urmasii lor au ajuns acuma in timpul lui Ciolacu-Ciuca uneltiti de ciolhannis la o noua ciuruire, la un scor record de 19 + 8 = 27%!!! Ghinion!!!

Basy cu Sica care s-a retras ca sa-i dea sanse la Lasconi i-a ciuruit azi din nou! Au mizat pe Lasconi reprezentand dreapta unita si iata ca pana la urma credincioasa i-a invins! Prostanacu, ”revolutionarul” fara diploma de bac sfatuit de Pinochio impreuna cu premierul de la Grivco si cu ostasul lui mare erou de buncar aflat in slujba grasa a ”tarii” devenit peste noapte mare politician au pierdut lamentabil, ridicol, uimitor si incredibil de adevarat. Iar victoria asta reloded, dubla, a marinarului capitan, asupra USLamismului se va retine in toate cartile de istorie. Asa ca sa nu te pui cu Dumnezeu si cu oamenii Lui respectiv cu poporul român crestin ortodox ca ajungi s-o patesti foarte foarte rau si urat, mai ales daca te incapatzanezi ca nebunul sa persisti si sa insisti vrand sa batjocuresti si sa distrugi dreptatea dreptilor pana te faci de toata rusinea!!! (L-au scos informator, securist, tradator si i-au bagat-o in puscarie pe Elena Udrea in ciuda CCRului, apoi pe fratele sau, i-au acuzat copiii, i-au distrus PMP-ul scotandu-l sub 5%, i-au luat drepturile de presedinte, l-au dat afara din casa oficiala, l-au batjocurit apoi si pe Ludovic Orban facandu-i proces si alungandu-l din PNL, pe singurul care nu s-a combinat cu PSDul... si iata azi mare minune!)

”Cine se inalta si se ingamfa pe sine mai mult ca sherporcul de caine lup agresiv ispito-mitomamoniac va fi smerit! Iar cine se smereste pe sine ca sarmanul si dreptul IOV sau ca Daniel va fi inaltzat!”

(Dumnezeu a aparat tara!.. si a sters obrazul dreptilor scuipat de catre imporstorii si ipocritii care se fac ca nu pricep ce s-a-ntamplat.... iar... au nuntit si s-au culcat presedinte si premier fericiti ca intram in scheenghen si nu mai avem nevoie de vize pentru averica si dimineata s-au trezit afara de tot ca prostanacool.)
Vad ca se face peste tot cenzura aruncand totul pe legionari si acestia pe regele Carol al II-lea si pe Mihai atunci ia sa vedem si parerea unora care stiu istoria adevarata si nu aia pe care te-au pus unii si altii s-o inveti si s-o crezi desi nu e de la Dumnezeu ci rastalmaciri istorice si biblice ca sa te tzepuiasca sa le fi sclavete lingusitor pentru interese de furacios si speculant ce s-a dat cu saracii care vor sa distruga pe bogati in timp ce Domnul Iisus Hristos a trimis pe apostoli si a zidit Biserica Sa pentru a chema la pocainta si la mantuire pe cel pierdut, adica pe bogatul ipocrit, mare judecator si foarte intelept imbracat si hlamida rosie vintigi stacojie ca sa nu mearga si sa nu ajunga unde a ajuns bogatul nemilostiv sau mai nou sarcul revolut mare politruc populist politicianist ce vrea sa parvina luand locul bogatului nemilostiv pana in iad, mai jos ca bogatul, caci saracul vrea sa ucida bogatul ca sa-i ia locul.

Deci ia stati si audiati un pic sa va lamuriti si sa nu mai urlati pe toate canalele impreuna cu massmedia internationala ca extremismul a ajuns la putere si e pericol catastrofic cerand voi cenzura, linsaj si lapidare colectiva pana acolo incat va uniti uitatnd de toate faradelegile voastre proprii asociindu-va mitomamoniac in contra tzapului ispasitor pe care-l diabolizati de parca cine stie ce fapte rele ar fi facut si cine stie ce rau va face daca ajunge la putere si e ales in mod democratic de poporul care s-a trezit. Pai daca se leapada de exagerata iubire de sine si de propriul popor iubitor de el insusi idolizandu-si nebunia egolatra bucuroasa ca-si paganizeaza sufletul dandu-si toate pilele si privilegiile ca puii de VIPere prea rasfatzati permitandu-si sa muste din Mamica lor si sa huleasca pe Dumnezeu atunci nu exista nimic de reprosat curentelor nationaliste si suveraniste.

Iar mesajul inregistrat nu e pro sau contra la ceva politicianisme sau doctrine si propagande fiindca vreau doar sa lamuresc putin niste lucruri ca sa nu fim luati de fraieri, sa nu ne tepuiasca unii si altii socotindu-ne sharlatani sau tarandu-ne in justitie, mintind ca facem apologia criminalilor sau satanistilor sau pacatosilor si necredinciosilor, respectiv a viclenilor ce ne ispitesc spre pierzare, de suflet si de dreapta Credinta, cinstita, bazata pe invatatura si pe adevar Adevarat si mantuitor care ne eliberaza spre Rai si nu spre fundul prapastiei plina cu serpi, cu tzepe, cu balti puturoase si desfranate, cu justitii ipocrite si cu tot felul de mitomamoniaci cruzi si agresivi, balauri si impatimiti ultrasi si pariori care cer in cor de bocitoare mortal combat.

Last edited by Moroco; 03.12.2024 at 13:11:22.
Reply With Quote
Răspunde