![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Moroco Am citit ce ai scris acum, interesant, am scris asa, cu "m" mic pentru ca asa am gasit traducerea, nu am scris de la mine si nu am vrut sa modific nimic.
Aseara, in timp ce stateam in pat si incercam sa dorm, am avut un fel de revelatie, am inteles niste lucruri din vis. Eu eram atat preot cat si politist, doua naturi ( natura spirituala si naturala lumeasca ), politisul a ales sa plece din adunarea preotilor ca asa a judecat el, insa preotul din mine nu a plecat. M-am intors inapoi, ceea ce face ca de doua ori am ajuns acolo, preotul acela mi-a spus mie si acelui preot sa ne rugam de doua ori, de ce si acel preot? Eram tot eu, preotul si politistul, unul langa altul, de aia m-am asezat langa el, eram ultimii pe banca. Politistul din mine nu a stiut a se ruga, insa preotul din mine, da, dar pentru ca si politistul auzea cate ceva, inseamna ca nu era complet orb si surd la tainele rugaciunii. Cand ne-am leganat precum se leagana pomii, eram un tot, un singur corp, unitate, si asa am primit acele viziuni cu batul si biserica. Acum, de ce i-am spus acelei femei sa-i ceara iertare in constiinta ei, de acolo pleaca totul, crezi ca ea nu facuse cereri de iertare la biserica? Era religioasa, o persoana de la tara care asculta doar de preot, eu i-am spus ceea ce eu am facut si fac si cred ca multi facem asta. Atunci cand moare o persoana la care am tinut, o persoana careia i-am gresit, ii cerem iertare in sufletul nostru, asta daca facem acest lucru, eu cel putin am facut asta de foarte multe ori si zi de zi. Defapt tot visul este construit pe baza fiintei si trairilor mele, trairi pe care eu le impart cu ceilalti. Faptul ca eu cautam respect, este o reflexie a faptului ca eu caut respect in viata reala, de la oamenii care ma ia in ras. Eu vin la ei cu doua naturi, natura spirituala si le spun de taine spirituale iar ei nu ma respectia, iar natura lumeasca si le spun de tainele acestei lumi iar ei tot nu ma asculta. Mai departe am inteles de la tine, cu batul si biserica si preotul cu parul alb. |
|