Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2021, 18:52:54
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Citat:
E o scoala a desavarsirii si nu ce visezi tu. Nici pe Athos nu e Domnul atat de aproape si de intreaga biserica asa cum e la ei.
Vai de mine, pe Athos stau bărbații și femeile în aceeași mănăstire ești exaltat ce ai mă ?
Dragule, se vede ca ti-ai facut pareri pripite si gresite. Ceea ce vezi tu in film sunt serbarile cand se aduna tot poporul sub Cortul din Gradina Intalnirii sau in Casa Intalnirii. Dar desavarsirea va fi aia cand calugarii vor putea locui impreuna cu calugaritele fara sa pacatuiasca.

Exista in manastire vietuiri separate, baietii cu paietii si fetele cu fetele. Nu exista amestec cum ti-ai facut in mod pripit o parere gresita. Am fost acolo, stiu ce spun, nu odata ci la multe sarbatori, vreo 6-7.

Citat:
Cum poți să faci o asemenea comparație neavenită și jegoasă de-a dreptul ?
Să compari peste 1.000 de ani de monahism neîntrerupt cu nici 100 de ani ?
Domnule. Nu e nimic jegos in ceea ce am afirmat si am comparat.
Pai la fiecare 50-100 de ani generatiile se schimba. Vietuirea oricui conteaza oriunde s-ar afla. Daca esti in Athos nu ai certificat de buna purtare doar ca esti calugar in Athos. Daca era voia Domnului ca sa aduca calugarilor de la Athos slava atunci dadea celor din Athos darul Cuvantului dar iata ca Dumnezeu a daruit Cuvantul Sau de la Sfarsit de timp poporului Sau cel micut suflat prin Cele 7 Trambite Apocaliptice. Se vede ca va aduna necredinta si mergeti spre ukuxclan fara sa va pese sustinand ca eu sunt jegosul. Ai fost in Athos? Ai fost pe la manastirile celor 7 Trambite? Ai intrat pe site sau ai vazut filmulete de acolo? Ai sesizat vreo asemanare sau deosebire? De ce ai idei preconcepute ca unii e musai buni daca vietuiesc pe munte si altii e musai rai daca pripitii ii osandesc de parca ar fi inchizitia intemeiata pe Hristos.

Citat:
O să te judece pe tine toată sfințenia adevărată și neînșelată a Athosului, cu toți călugării Sfinți știuți și neștiuți care s-au sfințit acolo de-a lungul secolelor, în ziua judecății sufletului pentru blasfemia asta, dacă mai continui să produci asemenea comparații.
Care e blasfemia? Nu vezi ca n-am zis ca sfintii din Athos nu-s sfinti sau ceva rau de calugarii de acolo? Am zis ceea ce am zis in mod cinstit si nicidecum ce spui tu ca un pripit ca as fi... auzi la el... ca as fi blasfemiat Doamne fereste desavarsirea milenara a virtuosilor monahi sau pustinci.

Pai am zis mereu ca astia ai nostrii sunt mai micutii Domnului nu mai marii, dar am zis si ca Dumnezeu e mai aproape de ei fiindca sunt mai micuti si ca bisericuta lor e mai intreaga pentru ca nimeni in afara de ei nu au Darul Cuvantului iar asta nu e o blasfemie ci un adevar Adevarat caci cei din Athos n-au darul Cuvantului decat de la Cele 7 Tr. Ap. ale Cuvantului.

Si acolo in Athos exista Cei 7 calugari pustnici care vietuiesc goi si au darul proorociei si nu-i gaseste nimeni dar ei se mai arata unora ca sa stie ei ca exista. Deci si aceia marturisesc pe undeva Apocalipsa. La fel si Arhanghelii din Cer care sunt numiti cele 7 tunete ale Cuvantului Fulger Emanuel Domnul.

Deci vezi, In Ceruri, la Athos si in Romania se marturiseste pe langa ortodoxie si Apocalipsa si asta nu este o blasfemie!

Pricepi dumneata?.. sau te-ai alturat haitei si o puneti de o inchizitie mintind ca hulesc si ca voi, victimele, aparati ortodoxia (de Trambite si de Dumnezeu) ?

Nu credeam ca si dumneata poti fi tarat de interese si inhaitat de colegi in ukuxklan.

Voi chiar nu pricepeti ca nu eu ci voi huliti si blasfemiati? Chiar asa de orbi si de pripiti sunteti?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 24.11.2021 at 19:34:17.
Reply With Quote