Citat:
În prealabil postat de Moroco
Dragul meu, vad ca m-ai pus in lista celor ce se indoiesc de MGTOW4life.
Nu e vorba ca m-as indoi de buna lui intentie daca as sustine ca e mitomanie pura ci e vorba ca mesajul lui de la sine insusi-”Dumnezeu” contine erori grave datorate probabil apartenetei sale la comunitatea din care face parte.
Vad ca esti gata sa i te supui orbeste.
Nu lui trebuia sa i te supui si sa i te inchini fiind gata sa-i slujesti ci Domnului.
|
Foarte bine faci bro, tu știi cel mai bine cum judeci si ce vrei să crezi, dar te asigur ca nu există absolut nicio interpretare a doctrinei trinității asemănătoare în toată istoria creștinismului, a tuturor cultelor creștine. Este unicată interpretarea pe care a folosit-o Mgtow aici pe forum. Documentează-te, așa cum am făcut eu, și o să vezi că așa e. E clar că de el a fost concepută această doctrină, nu e preluată din alte surse creștine pt că nu a existat până acum:)
Aș fi preferat să-i scriu în privat, dar din moment ce nu mai are cont am fost nevoit să public.
Și, desigur că ultimele sale mesaje sunt scandaloase în banalul cotidian al vieții creștine, însă el este conștient și încearcă să aplaneze duritatea cu care se va confrunta omenirea, iar asta înseamnă autenticitate. Înțelege realitatea lumii materiale și este conștient că durează un anumit timp până ce anumite adevăruri spirituale se pot implementa în conștiința societății.