![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Multumesc Nietsche, eu-idogLumEUs, sunt definitia omului cu mapa care da lectii si indicatii pretioase la cei cu sapa si care, de frica se acopera de hartii ca sa nu fie dat afara si bagat la zdup. Cand se intalneste cu careva se arata bisericos si habotnic slujind grijilor ca un ipocrit dand porunci grele ca sa faca altii in timp ce nici cu degetul nu se atinge decat la numarat banii. Imi vine sa vars o vomitatura, o lunga pocainta interminabila, ca poate o sa scap de sfanta manie a Domnului. Dar n-o sa scap caci a zis Domnul in Apocalipsa ingerasului din Caldicicia:”O daca ai fi fierbinte sau rece, insa fiindca esti calaudicel te voi scuipa din gura mea afara ca prea iti merge numele ca traiesti, insa nu traiesti ci esti mort si ticalos si te mai si lauzi bucurandu-te ca te-ai imbogatit si nu-ti dai seama ca-ti moare si ce ti-a mai ramas. Daca nu te pocaiesti voi veni ca un hot in ziua si ceasul in care nu te astepti si-ti voi lua sfestnicul de la locul sau si voi cutremura din temelii lucrarile tale desarte...” ceva de genul asta ne-a zis, ne-a scris, noua putorilor ce si-au gasit un loc caldicel ca niste capuse groase in tzata oii, ca niste purici grasi pe cainii-lupi rosii sau ca niste paduchi albi pe fruntea maimutelor homosapiensis. Multumesc frumos. Ai mult curaj si un mare talent sa luminezi ca sa ne vedem ipocryzia. Aia e filozofia, iubirea de intelepciune si nu de prostie si mediocratie. Esti pe Calea cea buna... Pacat ca te inghite gLumeEUrile globalailor din universitatile ipocrite ale stiintificilor ca sa-i slujesti ca un slugarnic.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 21.12.2021 at 13:15:59. |
|
|