![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-a spus ca nu e pacat sa fii lautar/DJ/muzicant, e foarte bine ca intretin atmosfera sa bucur sufletele oamenilor, este o meserie. Tot ce trebuie sa fac este ca EU sa nu fac excese: sa nu iau droguri , sa nu ma imbat, sa nu fac desfrau, sa nu arunc cu banii pe jos etc.... si mai ales eu NU SUNT responsabil daca oamenii din preajma mea se drogheaza sau se imbata pentru ca eu NU II INDEMN. Este alegerea lor, pacatul lor . Asta mi-a spus preotul sa stii tu de la mine asta. Tine minte! Pentru ca si preotul meu are cunostinte care sunt de fapt lautari la nunti, si de asemenea care tin post vinerea daca au evenimente. Si nu e nimic grav daca iti faci treaba de muzicant/DJ. Dumnezeu sa te ierte ca nu stii ce faci si ce spui in momentul asta! Mantuitorul nostru Iisus Hristos nu a interzis distractia la nunta sau etc., ba mai mult a permis asta, a transformat si vin din apa, dar nu permite excesele (excese ca betii, agresiuni, desfrau si altele). Citat:
Aia cu neo-protestantii sunt extremisti religiosi, era un film Footloose inspirat dupa fapte reale, le-au interzis intr-o comunitate de crestini neo-protestanti dansul in orasel ca cica dansul e de la diavol. Cea mai mare aberatie posibila auzita de la niste extremisti religiosi! Tot vii si cu idei cu spatii sacre, omule ce e in mintea ta? Esti foarte dificil nu te inteleg deloc. Nimeni nu tine petreceri in spatii sacre....plajele din Mamaia, Navodari, Constanta, tot litoralul nu sunt spatii sacre :))) De ce aduci la discutie muntele Athos ....Doamne sfinte....nu o sa incep sa vin sa fac o petrecere in gradina unei manastiri, ala e spatiu sacru :)) Nu mai fii asa introvertit, nu mai fii anti-social, deschideti mintea...incearca sa intelegi lucrurile! In discutia asta cu petrecerile tu NU AI SANSE sa ma convingi, pentru ca si preotul meu e de partea mea cu sfaturile lui! Problema este la tine, este ceva in sufletul tau. Moroco: Imi pare rau ca ti-am manjit threadul, ne-am abatut de la subiect, domnu Iorest are o tulburare pe care nu o inteleg de incearca sa se ia de mine in replyurile trecute! Cred ca isi cauta persoana de cearta pe viitor cum esti tu cu gpalama. In loc sa fim toti uniti...
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 23.01.2022 at 20:17:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Uite aici câți sfinți sunt din Dobrogea : 25.01 Sf. Ier. Bretanion, ep. Tomisului 28.02 Sf. Cuv. Ioan Casian Romanul și Gherman din Dobrogea 7.03 Sf. Sfințit Mc. Efrem, ep. Tomisului 20.04 Sf. Ier. Teotim, ep. Tomisului 13.07 Sf. Mc. din Dobrogea: Macrobie, Gordian, Ilie, Zotic, Lucian și Valerian 4.06 Sf. Mc. Zotic, Atal, Camasie și Filip de la Niculițel Comuna Niculițel e în Tulcea Pentru mine Dobrogea e o zonă încărcată cu sacralitate și punct, probabil ăsta e scopul diavolului să-l spurce prin dezmăț. Citat:
Există și nunți chiar de creștini ortodocși mai liniștite care se fac Duminica după Liturghie nu sâmbăta pentru câștig. Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 23.01.2022 at 21:51:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Imi cer scuze :)
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 23.01.2022 at 21:36:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Problema mea este ca incep sa fiu stresat fata de ce se intampla cu Rusia si Ucraina, am si prieteni in Odessa, si cu zvonurile ca AUR ar fi sustinuti de Rusia incep sa imi fac griji mai rau de posibilitatea unui razboi la granite si poate la noi si incep sa ma panichez.
Am vrut aici pe thread sa aflu raspunsuri, de ce sustineti AUR, de ce il sustineti pe Calin Georgescu si sa stiu ce este cu aceasta Miscare a Pamantului Stramosesc...de asta am intervenit cu raspunsurile despre AUR si restu de pe fb Imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Iertati-ma
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 23.01.2022 at 21:44:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci iată cum și dansul se poate transforma în ceva aiurea, am citat din Omilia Sfântului Ioan Gură de Aur despre Modul de a prăznui nunta. Am inventat eu omilia ? E din secolul V omilia anii 400, și nu e singura și în Hristoitia - Bunul Moral al creștinilor Nicodim Aghioritul vorbește despre dans. Citat:
Prin mai toate cartierele sunt biserici, deci biserică-club. Citat:
Bine îmi cer și eu scuze, chiar dacă tu ai zis-o ironic, mustră-mă și tu după Predanie - Învățătura Bisericii și mă văd nevoit să-ți dau dreptate și să-ți mulțumesc, nu trebuie neapărat să le facem pe cele ale lumii. Eu o să încerc să nu mai vb despre politică, geopolitică, văd că e aiurea se crează tensiuni și animozități și pe net, eu de aceea stau departe de bulele facebook și în plus nu știi cum o să dezamăgească xyz.
|
||||
|
||||
![]()
Nu ma mai bag nici eu.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
||||
|
||||
![]()
Pai despre ce politica va e frica sa vorbiti? The Mumie&&hUE-pue monta se contraeza cu The Driver of maxitaxi && inChina la uslamism neomarxist si comunist, slugarniciti de leprecornitzei vrand sa faca in Ucraina o groapa mare de tot asa ca un U ca sa se implineasca predestinarea numelui tzarii U-Crai-na si vor pentru gazul asta sa atraga in capcana pe toti fratii ortodocsi ca sa se autotzepuiasca si sa lupte facandu-si datoria ca fa-tzarncii pentru granitzele fa-tzarii dupa porunca fa-tzarului cel mare caruia nu i-a ajuns fa-tzara si a ravnit asa ca furerul la lux, sa refaca imperiul roman de rasarit, nu pe cel din apus ca Napoleon si apoi sa se uneasca sub fiara cea mai porceasca.
Noi cu AURul, nu-s membru sau simpatizant dar cu ei am sa votez caci au gold medalion la toate capitlolele, o sa iesim la lupta cu mainile goale si o sa intind mainile ca sa formez o cruce si o sa ne rugam Dumnezeului nostru Cel adevarat care ne-a creat sa fie si sa se faca voia Lui asa cum vrea El sa fie facuta voia lui. ”N-avem arme, n-avem osti, n-avem tancuri, tunuri si nici avioane Avem doar saraci tineri si mosi, bunici si mame Care nu se-nfioreaza de nicio mumie si de niciun mare sofer de maxi-taxi. Si de-aceea tot ce misca-n tzara asta, pe pamantul stramosesc, de la Nistru pan la Tisa si pana la marea cea mare, Raul, ramul, e prieten numai cu noi, Domnul Iisus, cu Dumnezeu, Iar tie, Mumie&&Taxidriver, dusman este, dusmanit vei fi de toate Fara prinde chiar de veste, Caci iubirea de mosi si de ie e un zid care nu senfioreaza de-a ta faima si mandrie, mare pasa Baiazid mare ipocrit ce-ti zeifici păpăpacea ta imputoiariară de fiară ipocita ce se da ranită la cot-Lon si la subtioară, raspandind o putoare amara plina de terorism greu armat blestemat.” Io ies cu pieptul gol sa duc lupta cea buna cu mainile goale asa ca domnisorul George Simion Ghorghe presedinte AUR ca sa biruim intunerilumea condusa de fiara si de baalaur!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 25.01.2022 at 17:08:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multi din AUR au picat in pacatul idolatriei acestor personaje si cred ca uita ca cei pe care trebuie sa ii urmam sunt Dumnezeu, Iisus Hristos, Maica Domnului si atat, nu muritorilor de rand.
|