Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2022, 11:39:47
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Bine, ma opresc dar crestina asta Petra e catolica, ezoterista, rugandu-te impreuna cu ea, te corceste cu pleava luminoasa, iti da sa manci energie isexilovilex si asa vei desfrana in cunoastere si vei pieri unit in corceala. Sa nu zici ca nu ti-am zis!... e pericol sa te auto-tepuiesti tu nu io! Nu-ti fa tu griji pentru mine si judecatile mele! Petrule7 ce-ti pasa tie? De ce nu faci tu urmand Domnului ceea ce-mi spui mie sa fac? Esti ipocrit?
N-are sens să ne certăm. Încearcă să te înfrânezi până te oprești din judecăți căci faci rău și nu vrei să vezi și să ști că faci rău, că te autoțepuiești încrâncenându-te până crapi.

Iar ai judecat-o pe Petra sfârșind în a mă judeca și pe mine ca pe un ipocrit.

Judecătorul strigă nu judeca și ipocritul strigă ipocritul!

De ce nu te oprești?
Reply With Quote
Vechi 08.02.2022, 11:54:05
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
N-are sens să ne certăm. Încearcă să te înfrânezi până te oprești din judecăți căci faci rău și nu vrei să vezi și să ști că faci rău, că te autoțepuiești încrâncenându-te până crapi.

Iar ai judecat-o pe Petra sfârșind în a mă judeca și pe mine ca pe un ipocrit.

Judecătorul strigă nu judeca și ipocritul strigă ipocritul!

De ce nu te oprești?
Nu pricepi ca ai uitat povestea capra cu 3 iezi si nu vrei sa vezi ca semeni cu iedul cel mare inchis in casa care pune botul la vrajeala lipicioasa si ispititoare, lingusitoare, nevrand sa cerceteze ci ia de buna ”rugaciunea” către Dumnezeu a lupului corcit cu capra mamoniaca, crezand ca stie ce face, crezand ca face bine luptandu-se cu fratii mai mici pentru a-si implinii naivitatea auto-indreptatita a eliberarii?

Nu-ti dai seama ca cazi in capcana, in cursa feminina si te auto-tepuiesti incercand s-o aperi, sa n-o judeci? Nu realizezi ca lupul si capra sunt impreuna agresori oricat de lipicios si de dulce ispititor ar fi glasul lor mamoniac ascutit la limba pe tocila ursului din padure care a pescuit iarna cu coada ascultand de vulpea argintie care a pariat o suma mare si acuma, dupa ce si-a pierdut coada vrea sa se razbune pe ”vulpe” mintind prin lupul-capra mamoniaca, chelnerita foarte dulce si dragalase, ca sa crezi ca e mama sau caprioara, cerboaica cea buna, neagra in cerul gurii care tine cu cerbul cel alb?

N-are sens sa ne certam dar nici sa ne furam ca prostii caciula!

N-am de gand sa ma relaxez in desfranari ezoterice ca un fel de terapie la insomnie si la rulare nedorita de filme si de ganduri agresive pana la inclestarea de cosmar a maxilarelor si a muschilor.

Relaxarea se face primind in dar pacea curata de la Dumnezeu prin Hristos-Cuvantul!

Petra face un fel de hipnoza si autosugestie ezoterica in mase. N-o judec insa asta este o practica egipsihologica lumeasca, tine de gipsihiatria terorismului medical mondial. E la fel ca si terapia cu vaccinurile cu ARN mesager, vor cu dea sila sa te vaccinezi fara sa-ti dai consimtamantul, sa te lasi sedus fiind bun sa te auto-tepuiesti asa cum incearca Petra sa te lasi in rugaciunea ei sa te trateze de ”incordare”. E exact tratamentul lumesc al lumii viclene si desfranate. Daca esti incordat si inclestat te trimit ei la labordelatorie sa te descarci si sa te supuna apoi justitiei lor... medicale.

Nu o judec, nu o condamn dar nici nu ma las halit de lupoaica-tap cu glas mamoniac dulce ispititor si lipicios! E agresor, vei pieri in corceala.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 08.02.2022 at 13:05:20.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2022, 12:56:57
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Implicit

Știu povestea dar tot judecând nu ești iedul cel mic care a scăpat cu viață ci ești scufița roșie, comunistă, care aduci și dai de mâncare lupilor și caprelor din sufletul tău crezand că e bunica! Nu vrei să ști ce faci, că e rău ci tot întrebi, de ce are bunica ghiare, de ce are botul așa de lung, de ce are coadă, de ce are blană, de ce are gura și limba așa de mare și nu vrei să-ți dai seama nici cum că ești auto-țepuit nici măcar atunci când vezi că nu e bunica, că nu e bunica fiara aia care te-a învățat să îți pemiți să judeci și să lovești ca lumea ci e lumea rea și tu judecând ca ea nu vrei să ști că faci rău vrând sa te dai mare, așa de mare ca vânătorul. Iar vânătorul nu era om bun ca în poveste așa cum crezi tu ci era cel rău care-i pușcă și-i mancă pe toți la frigare și e demonul care o sacrifica pe scufiță pe altarul cunoașteri pacatelor făcând-o țintă de antrenament.

Deci fă o coroborare între povești ca să nu mai judeci, să nu mai desfrânezi judecând. Dar ai dreptate, ce-mi pasă mie? Ce mă privește pe mine ce va fi cu tine? Griji lumești deșarte, ipocrism. Să te ajute Dumnezeu să judeci și să nu cazi în judecată! Nu știu dacă se poate. Însă știu că:

”Cu ce măsură măsori cu aia vei fi măsurat și cu ce judecată judeci cu aia vei fi judecat!” Vine Credința și arunci vina pe alții văzând că orbești și piei în măsurătorile și judecățile tale în care se cuvine să ți se aplice și ție!

Decât s-o judec pe Petra prefer s-o apăr. Decât să mint despre alții prefer să spun adevărul despre mine. Iartă-mă că sunt păcătos. Iartă-mă dacă apărarea mea te duce în ispită!

Last edited by Petru7; 08.02.2022 at 13:11:26.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2022, 13:14:36
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
Știu povestea dar tot judecând nu ești iedul cel mic care a scăpat cu viață ci ești scufița roșie, comunistă, care aduci și dai de mâncare lupilor și caprelor din sufletul tău crezand că e bunica! Nu vrei să ști ce faci, că e rău ci tot întrebi, de ce are bunica ghiare, de ce are botul așa de lung, de ce are coadă, de ce are blană, de ce are gura și limba așa de mare și nu vrei să-ți dai seama nici cum că ești auto-țepuit nici măcar atunci când vezi că nu e bunica, că nu e bunica fiara aia care te-a învățat să îți pemiți să judeci și să lovești ca lumea ci e lumea rea și tu judecând ca ea nu vrei să ști că faci rău vrând sa te dai mare, așa de mare ca vânătorul. Iar vânătorul nu era om bun ca în poveste așa cum crezi tu ci era cel rău care-i pușcă și-i mancă pe toți la frigare și e demonul care o sacrifica pe scufiță pe altarul cunoașteri pacatelor făcând-o țintă de antrenament.

Deci fă o coroborare între povești ca să nu mai judeci, să nu mai desfrânezi judecând. Dar ai dreptate, ce-mi pasă mie? Ce mă privește pe mine ce va fi cu tine? Griji lumești deșarte, ipocrism. Să te ajute Dumnezeu să judeci și să nu cazi în judecată! Nu știu dacă se poate. Însă știu că:

”Cu ce măsură măsori cu aia vei fi măsurat și cu ce judecată judeci cu aia vei fi judecat!” Vine Credința și arunci vina pe alții văzând că orbești și piei în măsurătorile și judecățile tale în care se cuvine să ți se aplice și ție!

Decât s-o judec pe Petra prefer s-o apăr. Decât să mint despre alții prefer să spun adevărul despre mine. Iartă-mă că sunt păcătos. Iartă-mă dacă apărarea mea te duce în ispită!
Nu pe mine ma duci in ispita. Io stiu ce spun. ”Cine duce pe altii in ispita va fi dus in ispita.”

Sa te ierte cei ce o confunda pe Petra cu @Petru7 vrand sa se relaxeze mai usor!

(Fii linistit, io-s mai pacatos ca tine.)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 08.02.2022 at 13:17:40.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2022, 20:53:45
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Morocele stii cum esti tu cu povestea asta cu Petra.

Cam la fel cu asta cu BOR-NIP. Esti un fel de corceala de om, care vrea BOR dar e NIP.

Cam asa esti si cu Petra, vrei ortodoxie, dar te corcesti cu Petra cand e nevoie ca apoi sa o intorci in ortodoxie.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2022, 15:35:53
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Morocele stii cum esti tu cu povestea asta cu Petra.

Cam la fel cu asta cu BOR-NIP. Esti un fel de corceala de om, care vrea BOR dar e NIP.

Cam asa esti si cu Petra, vrei ortodoxie, dar te corcesti cu Petra cand e nevoie ca apoi sa o intorci in ortodoxie.
Daca crestinatatea, ortodoxia Legii, psalmilor si proorociilor sau cea a Harului nu merge cu calea, adevarul si viata spre Noul Ierusalim Ceresc si Pamantesc si nu primeste pe Cele 7 Tr.Ap. si marele dar al tuturor timpurilor, pe Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu ce vine impreuna cu sfintii din toate timpurile, atunci se vor rupe de adevar, de sfintenie, de Credinta si de Dumnezeu si se vor indrepta spre lumea veche si spre iadul ei punandu-si demonul si omul lor ca mai mare peste ei oricat s-ar iubi si s-ar uni intre ei.

Decorcifierea omului salbatic lumesc se face prin nasterea omului din nou din apa si din Duh, din Cuvant, din Invatatura, din Har si prin lepadare de lume si de omul cel vechi lumesc astfel incat crestinul sa invinga toate ramasitele omului cel vechi care cauta sa-si reinfiga radacinile cunoasterii in blestem, in lume poftind sa se uite indarat ca Ana lui Lot ca sa se intoarca inapoi in lumea necredintei si a desfatarilor egoiste si a satisfactiilor-placerilor pervertite de pacat si rautate, lume ipocrita veche si rea oricat s-ar moderniza, codusa de satana si acolitii lui demoni, draci si oameni cazuti si pierduti in pacat.

Deci de lume si de cele lumesti se face lepadarea si decorcificarea.

Cu Petra sunt ca un frate si ea ca o sora crestina careia trebuie sa-i marturisesc adevarul, crezand, fara sa o osandesc asa cum m-a facut Petru7 sa iau aminte sa nu judec. Una-i sa-i spui omului adevarul si altceva e judecarea, condamnarea, etichetarea,, dispretuirea, razbunarea pentru interesul viclean de a stapani unii peste altii.

Practic asistand la rugaciunile ei amestecate cu ezoterism lumesc si mantuire egipsihologica si gipsihiatrica de tipul: te incarci inclestandu-te cu nemultumiri si te descarci satisfacandu-ti pofte, hranindu-te cu lumina si energie, ajungi ca sufletul tau sa mance isexilovilex-inaltator in mandrie tepuitoare care este sinonim cu corcificarea lumeasca, lepadare de dreapta credinta si sinuciderea prin cunoastere si comunicatie necuvincioasa.

Ce face ea e bun doar pentru satanisti, atei, pagani si oameni lumesti de pretutindeni ca sa-i mai apropie de Dumnezeu, de credinta si rugaciune. Ce face ea nu-i bun pentru crestini si cu atat mai putin pentru ortodoci. N-o judec, nu dau cu parul. Va primi de la Dumnezeu rasplata buna pentru lucrarile sale.

Last edited by Moroco; 09.02.2022 at 17:50:50.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2022, 23:42:45
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Deci tu esti un ortodox dar in acelasi timp nipist, ezoteric, modern, cu toate ale lumii.

Aperi ortodoxia cu toata puterea, dar in acelasi timp aperi si toate dinafara ortodoxiei cu toata puterea.

Esti un demagog de prima mana. Pentru orice afirmatie de a ta este si una in care te contrazici...

Esti o curva in declaratii, toate declaratiile tale sunt curvii ieftine
Reply With Quote
Răspunde