![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Practic duhovnicul e cel care te ține de mână să nu cazi, sau așa am auzit la Danion Vasile, cam câți preoți mai sunt așa ? Eu știu preot la care nu te poți spovedi decât cu programare telefonică și vin la el patroni, sau oameni cu stare, pe restul i-a cam dat așa în lături fără să-i jignească, eu ce văd spun, nu spun că toate tipologiile de preoți sunt așa. Sper să nu fie majoritari, am întâlnit și preot miștocar la spovedanie, spuneam ceva și parcă mă lua în râs vorbea ca din buzunar, eu doar spun că poate dura ani de zile să-ți găsești un duhovnic. Mai e cazul când preotul nu te știe și e distant rece, până se formează o relație de încredere durează. Citat:
Just. Citat:
Există un curent de gândire care bântuie prin unele parohii despre cum să faci afaceri bisericești din locurile de îngropăciune și alte servicii bisericești, deci sortarea enoriașilor în funcție de pungă se face în unele locuri.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 23.04.2022 at 17:58:29. |
|
||||
|
||||
![]()
,,Cu Dumnezeu nu-i nevoie să fii politicos; pur și simplu, varsă-ți inima ta în fața Lui." Pr Sofronie Saharov Last edited by Marcel_Ionut; 24.04.2022 at 14:36:55. |
|