![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Jertfa Domnului a fost si este necesara pentru ca tot cel ce sufera de la pacate, idoli, rautate vicleana sa stie sa se pocaiasca si sa se indrepte.
Pocaiti-va deci ca Domnul Iisus Hristos Cuvantul, ca Ioan si ca sfintii! Nu va mai tot pocaiti mereu k lumea si ca idolii mici care cârâie dupa idolii mari vrand sa se desfraneze cu ei slujgarnicindu-i si jertfindu-se pentru ei ca niste pusculitze, ca nister banci pline de griji lumesti cu care isi zidesc raiul viermilor ipocriti foarte cinstiti si drepti fata de ipocrismul viclean.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand S-a pocait Domnul, Cel fara de pacat?
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 07.07.2022 at 21:03:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma banui pe mine ca n-as sti ce scriu sau ca nu recitesc de teama ca ma musca tastatura pentru ca tu esti cel ce te-ai dovedit mereu pripit in interpretarea textelor mele ca un ciorb ce rade de oala sparta si care-si fura singur caciula. Deci daca repet ca sf. Ioan Botezatorul care spunea ca ”a venit vremea sa ma micsorez, pocaitzi-va de acum ca Domnul Iisus Hristos Cuvantul, ca Cel fara de pacat si nu ca gLumea”, oare ce crezi ca vreau sa zic? (PS: DEZINFORMEZI! (Din intereres?) Nu e pamantul meu ci al celor blanzi si nu el e plat ci apele care inconjura pamantul ca o suprafatza uscata a unui strat gros intro creatie finita!!! Vezi teoria PacMan3D-nD!)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 08.07.2022 at 16:18:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt, poate ca te pocaiesti, te micsorezi ca Ioan Botezatorul, ceea ce nu-mi vine a crede, pentru ca esti, asa cum bine zici, oala sparta... Citat:
In mod sigur tu vrei sa trambitzezi, dar tastatura nu-i trambitza si te musca de degete. Si aici (unde te-am boldat) dai cu bâta în baltă.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 08.07.2022 at 17:57:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ”Da-da”, stiu ce vrei sa zici ca sa tot repeti, ca cica metempsihoza si karâma sunt valabile. No comment daca tu din doua proverbe si zicatori romanesti ai inteles ca io-s oala sparta si ca vreau sa fur trambitzele ca sa trambitzez eu. Pe mine nu ma mushca tastatura dar pe tine te cam mushca viermele care nu moare ca sa-i implinesti idealul de lumomid suit pe Smochin, singur fara Dumnezeu si mandru de la idoli ca-i fara euri. (Nu pun mana pe bata, sabie, cutzit, pulan, bolovan, idol, nimic nimicitor... asa ca n-am cum da cu ea in balta) Sau tu ce vrei sa zici, ca Domnul Iisus nu s-a pocait mereu ca sa asculte de Tatăl si sa faca voia Lui? Negi botezul Domnului? Din cate vad mai degraba tu esti cel ce te crezi Iosua, dar pe dos vrand sa dai cu toiagul in Iordan ca sa rebotezi cu razbunare. Repet porunca Divina in sperantza ca ti se deschide un al 7-lea simtz. Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 11.07.2022 at 10:31:16. |
|