![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfantul Ilie este din Vechiul Testament. Consideri ca este mandrie indemnul de a considera orice alta invatatura, ca fiind slaba, in comparatie cu Cuvantul lui Dumnezeu? Mai ales cand postezi articole care arata amatorismul celui care l-a scris. Cuvintele Duhului Sfant sunt in armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu. Cei care au scris Sfanta Scriptura, in mod sigur, au fost inspirati de Duhul Sfant. Pentru restul... nu am nici o garantie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poi lipsa de smerenie in citirea si cunoasterea scripturii poate sa te bage in niste capcane teribile: Romani 12:16. Cugetati acelasi lucru unii pentru altii; nu cugetati la cele inalte, ci lăsati-vă dusi de spre cele smerite. [color=red]Nu va socotiti voi insiva intelepti.[/color] Eu din ce am citit la sfintii parinti acestia cunosc bine Sfanta Scriptura, si vorbesc in acod cu ea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
litanul: Lor le-a vorbit insusi marele apostol al neamurilor, Pavel. Si ei au avut "lipsa de smerenie" sa-l verifice cu Scriptura.
Aceasta nu e lipsa de smerenie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
litanul: cand dai un citat indica te rog si sursa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze, litanul. Am crezut ca citatul dintre ghilimele e din biblie, sau dintr-o carte citita de tine. Iar daca citezi un user, atunci fii bun si scrie "citat..." ca sa stie toata lumea despre cine e vorba.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre secte | viviana | Generalitati | 4 | 30.12.2007 16:30:02 |
|