Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2022, 16:50:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vlasit Vezi mesajul
Extras din brosura Nasterea din nou
Care este perspectiva dumneavoastra asupra scriselor de mai sus sau a subiectului nasterii din nou (de sus)?
Sunteți neoprotestant, non-denominațional, conform descrierii de pe site:

„Suntem un mic grup de creștini conservatori (fără denominație) localizați în București, sectorul 5, cartier Ghencea.”

Petru Loga care are cartea semnată are o predică pe youtube.

Practic vreți să vă faceți un start-up religios pe cont propriu fără să depindeți de forurile de conducere de la baptiști, penticostali, adventiști,mormoni, să creșteți în influență și să încasați zeciuială mai multă, cu cât mai mulți cu atât mai mult 10%, nu ne păcăliți.

De ce nu atrageți alți neoprotestanți, de ce aruncați nada pe un forum ortodox ?

Last edited by Iorest; 19.09.2022 at 16:53:12.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2022, 17:39:54
vlasit vlasit is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2022
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Sunteți neoprotestant, non-denominațional, conform descrierii de pe site:

„Suntem un mic grup de creștini conservatori (fără denominație) localizați în București, sectorul 5, cartier Ghencea.”

Petru Loga care are cartea semnată are o predică pe youtube.

Practic vreți să vă faceți un start-up religios pe cont propriu fără să depindeți de forurile de conducere de la baptiști, penticostali, adventiști,mormoni, să creșteți în influență și să încasați zeciuială mai multă, cu cât mai mulți cu atât mai mult 10%, nu ne păcăliți.

De ce nu atrageți alți neoprotestanți, de ce aruncați nada pe un forum ortodox ?
Vă salut. Nu m-am pronunțat cu privire la credința mea. Dorința mea a fost să deschid discuția despre subiectul nașterii din nou. Domnul să vă binecuvânteze.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2022, 20:15:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Vă salut. Nu m-am pronunțat cu privire la credința mea.
Păi nu v-ați pronunțat că vă e rușine cu ea, că lumea își dă seama de intenții.

Citat:
Dorința mea a fost să deschid discuția despre subiectul nașterii din nou. Domnul să vă binecuvânteze.
Citați direct din Scriptură dacă era așa, nu puneați un sit în care se exagerează cu cuvântul sămânță ca la o hipnoză.

Ne naștem din nou cu fiecare spovedanie, împărtășanie, Sfântă și Dumnezeiască Liturghie pe care Dumnezeu ni le îngăduie să le experiem.
Vechi 20.09.2022, 20:33:33
vlasit vlasit is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
Ne naștem din nou cu fiecare spovedanie, împărtășanie, Sfântă și Dumnezeiască Liturghie pe care Dumnezeu ni le îngăduie să le experiem.
Mulțumesc. Unde citiți din Scriptură? Fiți binecuvântat
Reply With Quote
Vechi 20.09.2022, 22:37:49
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Mulțumesc. Unde citiți din Scriptură? Fiți binecuvântat
Unde am spus că sunt adeptul Sola Scriptura ?
Vechi 21.09.2022, 09:12:03
vlasit vlasit is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
Unde am spus că sunt adeptul Sola Scriptura ?
Care considerați a fi autoritatea în ce privește Cuvântul lui Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 21.09.2022, 14:09:01
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
Care considerați a fi autoritatea în ce privește Cuvântul lui Dumnezeu?
Pai daca-i Cuvantul Lui Dumnezeu mi se pare corect ca autoritatea sa fie Dumnezeu! Nu?

Poate fi omul autoritatea sau lumea sau vreo institutie religiosa a omului care dupa ce a jefuit s-a facut si mare stapan pe Dumnezeu si pe Cuvantul Lui iesind la pescuit cu prostovolul sa faca botez in Cuvant?

Cum faceti? Afundati fraierul intr-un cosh cu pliante si-l udati de trei ori pe cap cu fluturasi?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 21.09.2022 at 14:12:41.
Reply With Quote
Vechi 17.04.2023, 12:50:03
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
Vă salut. Nu m-am pronunțat cu privire la credința mea. Dorința mea a fost să deschid discuția despre subiectul nașterii din nou. Domnul să vă binecuvânteze.
Draga vlasit, chiar crezi ca dupa 2000 de ani, puteti incepe crestinismul din nou?

Nu ti se pare ca miroase a prostie?

Adica Hristos unde a fost 2000 de ani?

Vezi ca v-au prostit protestantii cu lozinci antiortodoxe si anticatolice si de asta nu mai vedeti bine, dar aveti si un instinct de omorat orice apare de la ortodocsi.

Ti-as recomanda sa vorbesti cu un ortodox care stie ce e cu el, sa iti explice ce e cu credinta ortodoxa, sa iti revii pe picioare.

Ca altfel ai sa ramai in prostia protestanta. Te-au prostit aia, si prost o sa ramai pe vecie.

Vezi ca acum esti dupa capul tau, dupa 2000 de ani de crestinism, dar si reformatat mental de protestanti, cu instinctul ala de a judecat Ortodoxia.

Stai linistit ca nu ai sa ne inveti tu pe noi credinta. Dar ai sa iti primesti niste lectii care or sa doara.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
nasterea de sus, nasterea din nou