![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da io intrebam: Cum se cuvine sa sarbatorim marile sarbatori crestin-ortodoxe, si cele mici, sambetele si Duminicile? Asta ar trebui sa invatam. Io nu stiu si de fiecare data o patzesc. Stie cineva sa ne explice? Am mancat pesti fripti de sarbatori si in dezlegari conserve pana mi s-a facut rau de ei. Apoi am tot renuntat la lapte branza si oua dar de sarbatori si Duminica manc prea mult si beau prea mult si apoi mi se face rau si ma simt foarte nasol. E o lupta pe viata si pe moarte ca sa scap cu viata dupa o sarbatoare. De aia manc si beau ca prostul ca sa sarbatoresc traditional dar imi dau seama ca mai bine mi-ar fi sa nu manc mai nimic, doar atat cat sa nu lesin. De aia intreb ca m-am saturat de felul prostesc al meu de a sarbatori cu mancare si bautura din belsug dupa liturghie. Deci ai vreun sfat serios?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 20.02.2023 at 20:12:13. |
|