Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2023, 11:51:22
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit Vreau sa ajung/devin Medium Medical

Visul meu e sa devin în viitorul indepartat Medium Medical expert în medicina alternativa și naturista la fel ca autorul de cărți Medical Medium Anthony William
Dar e cam imposibil visul fiindcă am problemele de sănătate aferente,dacă as reuși sa ma vindec sau ameliorez substanțial.. Voi face o școală de medicina alternativa sau naturista.
E imposibil sau posibil acest vis?În viitor ma refer.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2023, 12:52:17
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Adică îmi doresc ca vindecandu-ma pe mine,dacă reușesc,cu ajutorul lui Dumnezeu sa incerc și eu la rândul meu sa ajut pe alții,fiindcă chiar sunt pasionat de sanatate/medicina și am multe carti de genul acasă.
Dar e un drum lung pana la vindecarea mea și mult mai lung pana la a deveni terapeut naturist.
Dar speranța moare ultima!
Reply With Quote
Vechi 18.07.2023, 23:31:59
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Visul meu e sa devin în viitorul indepartat Medium Medical expert în medicina alternativa și naturista la fel ca autorul de cărți Medical Medium Anthony William
Dar e cam imposibil visul fiindcă am problemele de sănătate aferente,dacă as reuși sa ma vindec sau ameliorez substanțial.. Voi face o școală de medicina alternativa sau naturista.
E imposibil sau posibil acest vis?În viitor ma refer.
Eu am observat la mine ca lucrurile pe care am inceput sa le fac fara sa vorbesc si pe care le-am pastrat cu grija in mintea mea si in inima mea ca scopuri principale, toate imi mergeau de parca ma ajutau toti si se indeplineau de parca tocmai pe mine ma asteptau ca sa se intample. Parca erau puse de-o parte numai pentru mine.

Asa mi-am format o conceptie de lucru prin care am invatat sa las faptele sa lucreze, nu vorbele.
Primul lucru de facut este sa faci un plan de dezvoltare a ideii pecand de la primul pas.
Care este primul pas de implinit(de facut) in planul tau?
Care?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Răspunde