![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Visul meu e sa devin în viitorul indepartat Medium Medical expert în medicina alternativa Èi naturista la fel ca autorul de cărÈi Medical Medium Anthony William
Dar e cam imposibil visul fiindcă am problemele de sănătate aferente,dacă as reuÈi sa ma vindec sau ameliorez substanÈial.. Voi face o Ècoală de medicina alternativa sau naturista. E imposibil sau posibil acest vis?În viitor ma refer. |
|
||||
|
||||
![]()
Adică îmi doresc ca vindecandu-ma pe mine,dacă reușesc,cu ajutorul lui Dumnezeu sa incerc și eu la rândul meu sa ajut pe alții,fiindcă chiar sunt pasionat de sanatate/medicina și am multe carti de genul acasă.
Dar e un drum lung pana la vindecarea mea și mult mai lung pana la a deveni terapeut naturist. ![]() Dar speranța moare ultima! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa mi-am format o conceptie de lucru prin care am invatat sa las faptele sa lucreze, nu vorbele. Primul lucru de facut este sa faci un plan de dezvoltare a ideii pecand de la primul pas. Care este primul pas de implinit(de facut) in planul tau? Care?