![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu-s constienti sarmanii de conspiratia asta care-i parvine si adera si conspira fiind consensuali unii cu altii incat toate politicile si toate legile sunt date doar in sensul ipocrizeniei lor maxime. Despre aceasta conspiratie inconstienta a neascultarii prin pacat vorbeam si mai sus dar probabil nu te-ai prins sau ai conspirat si tu involuntar ca sa negi ceva ce parea ca spun ca sa distrugi ceea ce spuneam cu adevarat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.07.2023 at 15:46:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles ce vrei sa spui, poate ai dreptate, legat de consumul de carne, mai ales cu grasimi, stiu pe propria-mi piele ce inseamna (din punct de vedere al sanatatii fizice si clar ar trebui redus consumul). Insa nu sunt sigur daca influenteaza si bunatatea vs. rautatea umana, poate ar trebui un studiu... Glumesc.
|
|