![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu zic ca e discutabil daca evitam folosirea constiintei. Tocmai pentru ca Iisus n-a pomenit nimic despre zeciuiala, se continua ca neschimbata. 17. Să nu socotiți că am venit să stric Legea sau proorocii; n-am venit să stric, ci să împlinesc.(Mt5,17)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totuși pe vremea lui Iisus se dădea zeciuială pt Templu, azi templul nu mai există, după ce s-au așezat comunitățile creștine cum s-a mai dezvoltat zeciuiala ? La început împărțeau tot și trăiau îndeobște, ulterior au devenit orașe mari, megalopolisuri - creștine, poate doar cu Vasiliadele donând unor azile sau centre de ocrotire pt orfani, mame abandaonate. Dar nici acestea nu sunt peste tot, mă refer la întreg teritoriul României.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 28.07.2023 at 08:44:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu 10% ci 1000% ar fi normal!!!
Si e invers, nu tu dai ci Dumnezeu iti da tie. Ar da si la altii din ce-ti da tie insa tu din egoism confisti totul la tine ca nebunul din scripturi caruia i-a rodit tarina dublu sau triplu. Si cu ce confisti te omori si nu mai crezi, nu vrei sa mai crezi.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 28.07.2023 at 17:31:12. |
|
|||
|
|||
![]()
E bine să începi și cu mai puțin și apoi să mărești dacă poți milostenia, până la urmă și milostenia e o școală pe care o înveți, nu prea am văzut cărți sau opere despre milostenie, zeciuială, raportul lor, plus eventuale precauții când suntem să zicem în situația de a se profita de un om cu suflet mare și mână largă în a da.