Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afişare
Vechi 28.07.2023, 11:38:24
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locaţie: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
8Vreau sa stiu Č™i eu de ce am făcut schizofrenie,tulburare obsesiv compulsiva Č™i anxietate generalizata.
Cui sa ii cer socoteala dacă lui Dumneezeu?
Ii mulČ›umesc ca unii de varsta mea se distrează,sunt sănătoČ™i,au succes în toate,au copii etc iar eu ma chinui cu bolile psihice în care de care nu am nicio vina .
Nicio vina,asta e adevărul.
Deci El m-a făcut,El mi-a dat boala,El sa ma vi dece,acum vrreq sa ma vindec eu?
DivorČ›.

Prima întrebare pe care o sa i-o pun când ajung dincolo o sa fie:De ce a trebuit sa am boli mai ales psihologice?E corect?Mai da-mi o viata în care sa fiu sănătos Č™i normal sau chiar viata veČ™nică care sa compenseze toată suferinČ›ă trăită.
Da,asa trebuie Č™i asa ar trebui sa facă cu toČ›i care ii chinuie prin suferinČ›e.
Pana atunci,divorČ›.

Dumnezeu m-a dezamăgit enorm
Viata ,soarta,totul m-a dezamăgit.
Nu am nicio vina ,de ce sa ma simt vinovat de ceva?Vinovat e conectat ma face sa sufe
sufar,oricine ar fi el.

Oricum va mai zic un lucru:Eu nu pot fi crestin practicant Č™i sa am o relaČ›ie cu Iisus adevarata strict din cauza bolii ,asta e adevărul adevărat.Boala ma limitează enorm cognitivo-mebtalo-sufleteste.
Ma credeți ca nici nu mai am sentimente pozitive prea multe din cauza bolii?Asa scrie oricum la simptome.
Asa ca n-am nicio vina ,nu se poste ,nu se poate,am încercat de multe ori.Asta e.

PS:Am descoperit de ceva ani Č™i ca sunt bisexual,adică pe lângă fete îmi plac Č™i băieČ›ii .
Asta e realitatea.
Ma accept asa cum sunt și gata.
N-am nicio vina.
This is the life!
NU El te-a facut asa ci lumea!
Baga divortz de lumea care te-a facut asa!
Dumnezeu te-a facut bun, frumos, destept, sanatos, curat, drept...
Ai fost pacalit ca Dumnezeu e autorul suferintelor tale. Nu El te-a pus sa pacatuiesti, nu El te-a dezamagit, nu El te-a mintit, nu El te-a tzepuit ci lumea si oamenii ei pacatosi, sateii stiintifici in care crezi ca un fraier. Pacatul lumii produce suferinta asa ca nu mai indrazni sa pacatuiesti ca naivul fiindca iti agravezi situatia caci pacatul te va pedepsi negresit chiar daca acum iti da sa te simti bine pacatuind si hulind!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUşefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 28.07.2023 at 11:41:06.
Reply With Quote