Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2023, 10:15:54
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit Îmi cer iertare forumiștilor de aici.Imi cer iertare Doamne Iisuse

Îmi cer scuze și iertare pentru tot ce am scris pe forum deplasat.Am scris inte-un acces de maxima frustrare.Voi continua sa cred in El ,nu renunț la Dumnezeu fiindcă chiar dacă am boala ,regretele și frustrările și suferințele astea El m-a ajutat atunci când mi-a fost mai greu,însă voi continua sa ma rog singur cmin camarita mea și sa fiu crestin fără sa ma duc la vreun tip de biserica,Dumnezeu e în suflet și trebuie sa avem o relație personala cu El ,intima adică nu in cazul lumii și privit de altoi.In rugăciune trebuie sa fim numai noi s-o Dumnezeu.
Eu asa vad lucrurile.
Doamne iarta-ma pentru blasfemie ce le-am scris și te rog sa înțelegi ca totul este din frustrare ,doar din frustrare care uneori atinge cote maxime la mine în suflet și tu știi asta.
Nu îmi voi pierde credinta în Tine Iisuse nucuodata,asa cum e ea acum,vai de ea cât un sâmbure mic măcar e,m-ai ajutat de atâtea ori,ești o certitudine în viata mea.
Nu m-a ajutat nimeni cum m-ai ajutat tu in viata,nuciun medicament.
Imi cer iertare tuturor.
O sa parasesc forumul ca asa e mai bine pentru mine,ca numai prostii scriu.
Acum am revenit la luciditatea non-frustratica.
Iertati-ma va rog toți,iertați un suflet zbuciumat.
Iarta-ma Doamne ca deseori vorbește doar frustrarea din mine.
Nu ma părăsi ca ești singura mea speranța.
Îmi cer iertare Doamne,promit ca îmi revin și o sa lupt pentru sanatatea mea dar Mao ales pentru a întări relația mea cu Tine.
Amin!
Reply With Quote
Vechi 28.07.2023, 12:02:13
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Îmi cer scuze și iertare pentru tot ce am scris pe forum deplasat.Am scris inte-un acces de maxima frustrare.Voi continua sa cred in El ,nu renunț la Dumnezeu fiindcă chiar dacă am boala ,regretele și frustrările și suferințele astea El m-a ajutat atunci când mi-a fost mai greu,însă voi continua sa ma rog singur cmin camarita mea și sa fiu crestin fără sa ma duc la vreun tip de biserica,Dumnezeu e în suflet și trebuie sa avem o relație personala cu El ,intima adică nu in cazul lumii și privit de altoi.In rugăciune trebuie sa fim numai noi s-o Dumnezeu.
Eu asa vad lucrurile.
Doamne iarta-ma pentru blasfemie ce le-am scris și te rog sa înțelegi ca totul este din frustrare ,doar din frustrare care uneori atinge cote maxime la mine în suflet și tu știi asta.
Nu îmi voi pierde credinta în Tine Iisuse nucuodata,asa cum e ea acum,vai de ea cât un sâmbure mic măcar e,m-ai ajutat de atâtea ori,ești o certitudine în viata mea.
Nu m-a ajutat nimeni cum m-ai ajutat tu in viata,nuciun medicament.
Imi cer iertare tuturor.
O sa parasesc forumul ca asa e mai bine pentru mine,ca numai prostii scriu.
Acum am revenit la luciditatea non-frustratica.
Iertati-ma va rog toți,iertați un suflet zbuciumat.
Iarta-ma Doamne ca deseori vorbește doar frustrarea din mine.
Nu ma părăsi ca ești singura mea speranța.
Îmi cer iertare Doamne,promit ca îmi revin și o sa lupt pentru sanatatea mea dar Mao ales pentru a întări relația mea cu Tine.
Amin!
Sa te ierte Domnul, io te-am iertat, dar i-ati o icoana in camarutza ta si roaga-te acolo ca nu te forteaza nimeni. Nu te santajez moral si nimeni nu te duce cu forta la biserica, asa ca stai linistit. Daca te simti apasat de pacate si adictii poti chema preotul acasa daca vrei sa te spovedesti. Vine sigur. Ma bucur ca ti-ai revenit in fire! Asta conteaza, sa te ridici mereu si sa nu ajungi sa-ti faci rau. Fa-ti mereu bine si te pazeste sa nu pacatuiesti fiindca pacatul se razbuna cel mai crunt pe tine si aici si in vesnicie! Incearca sa nu mai pacatuiesti pana o sa reusesti! Dumnezeu te ajuta sigur asa cum marturisesti.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 28.07.2023 at 12:39:39.
Reply With Quote
Răspunde