![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai lasă-mă din 2007 încoace unii din PNL, PDL, PMP, PSD, UDMR, chiar și-au rotunjit leafa fără să ridice nicio problemă, fără să facă nimic, când era campanie electorală se prefăceau că lucrează și plăteau jurnaliști să dea cu rahat în ventilator despre oricine era din afară și le periclita postul, inclusiv în independenți ca Peter Costea s-a dat dinspre PMP. Eu văd specialiști pe agricultură, pe juridic, antreprenori care ar putea ridica probleme în plen acolo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum pentru România să piardă populație de vreo 7 milioane de oameni, majoritatea români, este o pierdere cu consecințe incalculabile, colosale. La ora asta în mod normal România putea să fie peste Polonia atât economic, cât și demografic, iar Ungaria să fie un soi de piticanie pe lângă România. În schimb, vedem că România este tot mai amenințată cu invazia unui milion de oameni diferiți din punct de vedere etno-cultural, iar pe de altă parte cu spectrul dispariției ca țară în viitor. Iar „bomboana” de pe „colivă” este pusă de preamăreții șefi ai BOR care zic că nu știu ce s-a întîmplat și că ei nu ar fi responsabili de nimic, după ce și-au rotunjit bine și foalele și conturile. |
|