![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca era asa, nu mai scriau Parintii nostri toata literatura pe care au scris-o si ne ziceau ca protestantilor sa citim doar Biblia si gata. Ce ne mai trebuie Sinoade Ecumenice cand poti sa citesti Biblia si iesi gata ortodox?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu nu cred că în Olanda, țară protestantă se citește Biblia la ce fel de dezmăț și nerușinare e acolo, altfel s-ar închide Districtul Roșu și n-ar mai fi petreceri de tip Untold îmbibate de alcool și drogangeală. Nu cred că în Marea Britanie. țară protestantă se citește Biblia masiv.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.08.2023 at 20:50:30. |
|
||||
|
||||
![]()
Olanda se numeste tara protestanta cu 14% protestanti si 55% atei? https://longreads.cbs.nl/the-netherl...jor-religions/
Mai devreme imi explicai de ce protestantii citesc Biblia mai mult ca ortodocsii acum imi explici ca protestantii de fapt nu citesc Biblia mai mult ca ortodocsii! Mi se pare mie sau tu doar vrei sa raspunzi la fiecare mesaj mai mult decat vrei sa intelegi despre ce se vorbeste?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Infirmam ce ziceai tu că domnle protestanții citesc de rup, Olandezii erau la un moment dat majoritar protestanți că s-au ateizat aia e, acolo backgroundul de unde s-a plecat e protestant, nu catolic, nu ortodox. Concluzia, e mai ușor să citești doar Biblia față de toate cărțile folosite încă în creștinism, protestanții unde au sau au avut majoritate populară, nici Biblia nu o mai citesc, pâlcurile, insulele de adunări dintr-o populație de milioane sunt excepții.