![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu vad ca le-ai pomenind cand vorbeai cu mine. Nu vad mesajele utilizatorului aluia ca l-am blocat, nu stiu ce vorbeati voi si nu e treaba mea. In fine, Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
(PS: Diferenta e ca bucatele ortodoxe nu s-au rupt ci au fost rupte in timp ce bucatelele neoprotestante s-au rupt asa ca si catolicii, protestantii si ca toti ereticii ce se rup de Vie si mladitele ce se rup de Domnul Iisus Hristos-Cuvantul sunt aruncate (de cel rau...) in foc si acolo ard. Daca toata via ortodoxa se rupe de Pastorul si Capul si Domnul ei ce sufla prin Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Sale atunci situatia devine penibila si hilara si o sa o patim (oricat ne-am crede de mari ortodocsi, mari duhovnici sau mari ierarhi) ca in pilda cu lucratorii din vie care nu mai vroiau sa dea cezarului ce-i al cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu pismuind si urand pe Mostenitorul! "Iata deci Piatra (pietricica alba) pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului. Domnul a făcut lucrul acesta și este o minunăție înaintea ochilor noștri. Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm și să ne veselim în ea!" )
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 04.10.2023 at 10:44:58. |
|