Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2023, 10:04:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Te cred, probabil ești expert în așa ceva.
De unde știi tu treaba asta și faci și asumpțiile astea nerușinate, nu vezi că din cauza asta enervezi că faci tu extrapolări și trunchieri.
Vezi că tu trăiești din zeciuială și din cotizații, nu eu, deci grijă mare pe cine bănuiești.

Citat:
Păi cei despre care vorbești se declară, în majoritate zdrobitoare, creștini ortodocși.
Păi de unde știi tu asta din nou, ai făcut sondaj prin lumea asta rău famată ce se declară, unii nu au altă credință decât banul.

Am văzut destui tâlhari care cică s-au pocăit, până și Dincă zice că e neoprotestant, dar cine îl mai crede, vezi din nou atenție că și neoprotestanții din goana după credincioși botează oameni care fac probleme de imagine după, sau care nu s-au lăsat de nărav.

Citat:
Susții că ortodocșii nu-s creștini?
Nu că aș vrea cu tot dinadinsul să te contrazic, dar spune-o deslușit, să înțeleagă tot omul ce vrei să zici!
Oricine fură nu poate fi creștin până nu dă înapoi ca Zaheu vameșul sau cum a lăsat Moise.

Tags
neoprotestanti, traduceri